Şi pe ele le-a operat Marek Vâlcu. Medicul era preferatul vedetelor în materie de silicoane

Ultima actualizare:

    Simona Traşcă
Simona Traşcă

Medicul Marek Vâlcu este unul dintre preferaţii vedetelor în materii de implanturi mamare şi nu numai. Aşa se face că zeci de graţii autohtone au trecut pragul clinicii de chirurgie estetică pe care el o deţine în Bucureşti si au iesit de acolo mulţumite de schimbările corporale.

Oana Zăvoranu rămâne cea mai fidelă clientă a medicului Vâlcu, din rândul vedetelor. S-a lăsat pe mâna lui de cinci ori şi s-a declarat, de fiecare dată, mulţumită. Se pare însă că lucrurile nu stau chiar aşa, deoarece bruneta i-a cerut astăzi 10.000 de euro pentru a nu-l acuza de malpraxis.

simeon stalpnicul png

Simona Traşcă, alias Pamela de România, a fost operată de Marek Vâlcu în 2011, şi a avut ceva probleme cu unul dintre implanturi. Mai exact, i s-a întors cu fundul în sus, iar blonda a avut nevoie din nou de operaţie. La acea vreme, medicul i-a spus Simonei că siliconul i s-a întos pentru că a făcut sex sălbatic cu partenerul ei.

Cristina Rus - cântăreaţa şi-a făcut mai multe operatii de-a lungul timpului, dintre care o rinoplastie pe care a plătit 2.000 de euro.

simeon stalpnicul png

Laura Andreşan - după trei ani de când s-a operat la Marek Vâlcu, Andreşan l-a acuzat pe medic de malpraxis, pentru că i-au apărut pe sâni nişte noduli de origine necunoscută. Medicul a infirmat atunci orice acuzaţii, susţinând că, dacă operaţia ar fi fost făcută greşit, problemele ar fi apărut imediat după intervenţie, nu la aproape doi ani după. "Infectia provine de la o muscatura. Laura a venit la mine cu o muscatura imensa pe san. Imi pare rau ca nu am facut poze la vremea respectiva. Am avertizat-o ca este foarte periculos. I-am administrat antibiotice si antiinflamatoare si am sfatuit-o sa nu se mai joace. Cine s-ar fi gandit ca ma va invinovati pe mine pentru acesti noduli? Poate ca ar fi trebuit sa ma astept la asta dupa toate scandalurile sexuale pe care le-a provocat", declara, atunci, medicul Marek Vâlcu.

Citeşte si:

Oana Zăvoranu, prinsă în flagrant în timp ce şantaja un medic. A ajuns pe mâna poliţiei

Medicul care a operat-o pe Oana Zăvoranu, acuzat că a omorât o femeie. Un caz şocant, pe care Kasem îl voia uitat

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net