Și-a omorât soția în urma unei depășiri neregulamentare

Ultima actualizare:

    Accidentul a avut loc pe Valea Oltului
Accidentul a avut loc pe Valea Oltului

Tragedie pe Valea Oltului, unde, în apropiere de Boița, un microbus s-a izbit frontal de un TIR. O femeie de 22 de ani, soția șoferului de la volanul microbuzului, a murit. În automobil, se aflau cetățeni bulgari.

Accidentul s-a produs, în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 3.00, pe sensul de mers Sibiu-Vâlcea. În microbuz se aflau șapte cetățeni bulgari, dintre care doi copii de 7, respectiv 15 ani, care sunt în afara oricărui pericol.

„Șoferul microbuzului s-a angajat neregulamentar în depășirea unui camion condus în aceeași direcție de un bărbat de 48 de ani, din Bihor, în timp ce din sens opus circula o autoutilitară condusă regulamentar de un bărbat de 43 de ani, din Gorj. Șoferul microbuzului a intrat în coliziune cu autoutilitara care, la rândul ei, a intrat în coliziune cu camionul”, IPJ Sibiu, potrivit stiridesibiu.ro.

În urma impactului soția șoferului de microbuz a decedat. Victima avea 22 de ani şi se afla în dreapta şoferului, unde microbuzul a fost lovit violent de TIR. Un alt bărbat de 46 de ani, pasager şi el în microbuz, a suferit răni uşoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net