Şi bogaţii plâng! Un milionar în euro de la Loto condamnat la închisoare

Ultima actualizare:

Marţi, ieşeanul care a câştigat 3,8 milioane de euro la Loto, a fost condamnat la un an şi jumătate de închisoare cu suspendare pentru că s-a batut cu nişte interlopi de renume, informează bzi.ro.

Magistraţii de la Curtea de Apel Iaşi au decis condamnarea definitivă a lui Mihai Cazacu Aceeaşi pedeapsa a fost primită si de fratele acestuia, Petrică Cazacu.

Ei şi alţi doi bărbaţi au fost condamnaţi pentru ultraj contra bunelor moravuri şi pentru încăierare. Potrivit anchetatorilor, la 9 ianuarie 2010, fraţii Cazacu au mers la un restaurant din Războieni, unde după câteva pahare s-au luat la bătaie cu membrii unui clan.

Bătăuşii au folosit scaune, după care au început să arunce unii în alţii cu ce au găsit: farfurii, pahare, linguri şi alte obiecte de decor. Au stricat mai multe mese şi chiar au reuşit să spargă geamurile localului.

Bătaia cu interlopii nu a fost singura care i-a adus probleme norocosului ieşean. În luna martie a acestui an, Mihai Cazacu a fost oprit de poliţişti în timp ce conducea un Audi Q7 în stare de ebrietate. Atunci, a refuzat să i se recolteze probe biologice şi a sărit la bătaie la polişti.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net