Şi-au găsit sfârşitul sub roţile unui TIR când veneau de la discotecă

Ultima actualizare:

    În accidentul din Suceava  au murit cinci tineri
În accidentul din Suceava au murit cinci tineri

Sfârşit de săptămână însângerat pe şoselele României. Cel mai grav eveniment rutier s-a petrecut duminică dimineaţă pe E85, în comuna suceveană Vadu Moldovei. Cinci tineri cu vârste între 17 şi 21 de ani, Narcis, Iustian, Gabriel, Ionuţ şi Ion, au murit pe loc după ce maşina în care se aflau a intrat sub un autotren. Tinerii veneau de la discotecă.

”Accidentul a fost anunţat la 112, duminică, în jurul orei 2.30, la locul accidentului fiind găsite persoane încarcerate, toate din autoturism”, au precizat surse din cadrul ISU Suceava pentru news.ro. La volan era Narcis, de 21 ani, din comuna Râşca, care conducea un Ford Focus pe direcţia Roman către Fălticeni, iar într-o curbă la dreapta, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune frontală cu un TIR marca Volvo înmatriculat în Turcia. Conducătorul autotractorului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

  • Nu a fost singurul eveniment rutier grav petrecut în acest sfârşit de săptămână. Cu câteva ore înainte de tragedia din Suceava, un cumplit accident de circulaţie a avut loc în comuna Vedea din Argeş. Un bărbat de 31 de ani a murit după ce maşina pe care o conducea a izbit violent un autoturism care circula din sens opus.
  • Aproape în acelaşi timp, la 100 de kilometri distanţă, opt persoane au fost rănite pe un drum naţional în judeţul Olt, iar trei dintre victime au fost duse la spitalul din Slatina. Pe o ceaţă densă, un şofer de 21 de ani a intrat pe sensul opus de mers şi a lovit un alt autoturism. Tânărul şi soţia lui au rămaşi captivi între fiare şi, după ce au fost eliberaţi, au fost preluaţi de medici. Şi celălalt conducător auto, în vârstă de 43 de ani, a fost transportat la spital pentru investigaţii. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
On Cloudboom Strike jpg
image
image
image
image
image
image
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net