Sexy-PRM-ista: «Fetele lui Vadim să treacă prin mocirlă şi ruşine»

main-doi-fete.jpg

fetele lui Vadim
Ancuţa Viorica Cârcu (foto dreapta jos) nu l-a iertat pe Vadim şi vrea ca fiicele sale să trecă prin ce a trecut ea
Foto Click!/Arhivă Personală

Internarea în spital a lui Corneliu Vadim Tudor de luni 14 septembrie, urmată apoi de moartea lui acestuia, se pare că nu a sensibilizat unul dintre cei mai aprigi duşmani ai "Tribunului". Sexy PRM-ista nu şi-a putut stăpâni frustrările acumulate de-a lungul anilor în care s-a certat cu fostul ei şef şi a recunoscut pe Facebook faptul că doreşte ca fiicele lui Vadim să treacă prin «mocirlă şi ruşine».

Uneori unele manifestări merg prea departe. Putem afirma acest lucru şi despre afirmaţiile Ancuţei Viorica Cârcu, fosta colaboratoare a lui Corneliu Vadim Tudor. A avut o serie de conflicte cu fostul lider PRM, decedat luni, 14 septembrie, soldate cu un proces de calomnie pe care aceasta l-a căştigat. La câteva ore după ce a aflat că "Tribunul" este internat în spital, Sexy-PRM-ista (cum a fost supranumită de presă n.r.) a răbufnit pe Facebook.

Mai jos aveţi integral textul publicat de Cârcu Viorica Ancuţa (neprelucrat n.r.)

"Multi ma suna si ma intreaba daca stiu ceva de spitalizarea lui Vadim Tudor. Scriu urmatoarele:
Un om bolnav, egoist, nesimtit, trufas, ipocrit, ordinar, fals, nemernic si lista ar putea continua.
Am intrat in partidul PRM sa ajut, sa sprijin, sa fac structuri puternice la nivel national... Am renuntat deoarece nu am acceptat sa ii arat lui Vadim Tudor, sutienul si chilotii.
Dansul are doua fete... am tinut post si tin incontinuare: doresc ca acele doua fete sa treaca prin ce am trecut eu, prin mocirla si rusinea prin care m-a tarat tatal lor.
La Vadim ce ii pot dori ... nimic ... defapt ce ne-a dorit dansul noua, dezbinari, minciuni, cinism, prostie, mizerie, ura, adjective...
Daca s-ar alege praful si pulberea de Vadim, ar fi putin...
Nu sunt atat de suparata pe Vadim, cat pe Dumnezeu.
Dumnezeu face ca lucrurile sa nu se mai intample. Moartea e putin, totul e putin ... m-am retras sa pot trai in ura asteptand un final.
Am fost trista atunci, sunt trista acum.
Eu in viata am mai gresit, ca tot omul, dar m-am si intors cerandu-mi scuze... o fac si acum. Imi cer scuze, colegi, prieteni, dar am asteptat indreptarea pacatosului ... acum astept moartea lui.
Sa te odihnesti in pace!."

mesaj_sexy_prm.jpg

mesaj
Mesajul publicat de Ancuţa Cârcu
Foto Facebook

Dorinţa Sexy-PRM-istei s-a împlinit

Moartea lui Corneliu Vadim Tudor a fost marcată de Ancuţa Cârcu printr-un nou mesaj publicat pe pagina sa de socializare. „Dumnezeu mi-a arătat că există. Dumnezeu a făcut dreptate. Donez familiei cei o mie de lei datoraţi în urma procesului de calomnie câştigat, să-i cumpere un costum pentru a putea fi înmormântat”, a scris aceasta.

Episodul «Înjurături la Capatos»

Bistriţeanca l-a reclamat în 2013 pe Corneliu Vadim Tudor la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării pentru injuriile aduse de acesta. CNCD l-a amendat pe "Tribun" cu 3.000 de lei. Tot în 2013 îl dă în judecată pe Vadim pentru limbajul folosit la adresa ei, proces câştigat în 2014, în urma căruia politicianul a fost nevoit să plătească 1.000 de lei, bani nerecuperaţi de Ancuţa, după cum declară.

Loading...

Citește și

 • radu banciu

  Radu Banciu a citit ultima poezie a lui Corneliu Vadim Tudor și a comentat, în stilul său caracteristic, despre moartea liderului PRM. Corneliu Vadim Tudor a încetat din viață, luni (14 septembrie), la vârsta de 65 de ani. Reacțiile nu au încetat să apară. Una dintre cele mai intens comentate a fost cea a lui Radu Banciu. Pe burtierea emisiunii prezentate de el se putea citi: „Mortul zilei: Corneliu Vadim Tudor”.

 • corneliu vadim tudor a murit

  Corneliu Vadim Tudor a murit luni, 14 septembrie, după ce a fost internat în Centrul Clinic de Urgență de Boli Cardiovasculare al Armatei. Fondatorul Partidului România Mare ajunsese la spital după ce i s-a făcut rău. Starea lui s-a agravat, din păcate, după internare, Vadim a făcut un infarct, iar medicii nu au mai reușit să-l resusciteze. La ora 18.30 a fost constatat decesul. Vestea s- a răspândit repede, iar vecinii au fost primii care au adus flori și au aprins lumânări la poarta casei tribunului.

 • scandaluri in care a fost implicat corneliu vadim tudor

  Scandaluri în care a fost implicat Corneliu Vadim Tudor. ‘Tribunul’, așa cum a fost poreclit de presă, a fost implicat în multe scandaluri de proporții. Trecem în revistă doar câteva dintre cele mai interesante dintre ele.

 • corneliu vadim tudor

  Corneliu Vadim Tudor s-a stins din viaţă luni, 14 septembrie, după ce a suferit un infarct în Centrul Clinic de Urgenţă de Boli Cardiovasculare al Armatei, unde a fost dus după ce i s-a făcut rău.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1