Şeful RADET, Răzvan Niţu, a demisionat în urma unui incident care a provocat moartea a doi muncitori

Ultima actualizare:

    Şeful RADET a demisionat Foto: Mediafax
Şeful RADET a demisionat Foto: Mediafax

Administratorul special al RADET, Răzvan Niţu, a demisionat, marţi, după ce luni seara doi muncitori au murit în urma unei intervenţii din zona Blvd Iuliu Maniu.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 a dechis un dosar penal şefului RADET pentru ucidere din culpă şi neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă după ce doi angajaţi ai RADET au murit, luni seara, în timp ce interveneau pentru repararea unei conducte de termoficare. „Mi-am dat demisia de onoare, pentru că sunt un om de onoare. Eu ocupam funcţia de administator special, care este echivalentul funcţiei de director general, pentru că RADET este în insolvenţă”, a declarat Răzvan Niţu, potrivit Mediafax.

Luni seară, doi bărbaţi care lucrau în subteran, pentru remedierea unei probleme apărute la o conductă, au fost surprinşi în canal după ce ţeava s-a fisurat. Unul dintre ei a rămas blocat în subteran şi a murit, fiind scos după câteva ore. Al doilea angajat RADET a reuşit să iasă la suprafaţa şi a fost transportat la spital în stare gravă. Din păcate, a fost prea târziu şi pentru muncitorul care a reuşit să iasă singur la suprafaţă, având arsuri pe 97% din suprafaţa corpului. 

Fisura s-a produs la aproximativ 2 metri în subteran, unde cei doi bărbaţi lucrau pentru a remedia o avarie. Accidentul a avut loc pe Bulevardul Iuliu Maniu, în jurul orei 17.00. Canalul subteran este în incinta complexului Leu, pe o alee pietonală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net