Şeful Cancelariei Prezidenţiale, Dan Mihalache, trimis să doarmă acasă

Ultima actualizare:

    Dan Mihalache a adormit la masa oficială, în timp ce delegaţia sârbă era de faţăFoto: Click!
Dan Mihalache a adormit la masa oficială, în timp ce delegaţia sârbă era de faţăFoto: Click!

A ajuns de râsul lumii! Imaginile cu Dan Mihalache, care îl arată în timp ce doarme dus, aproape căzut de pe scaun, au făcut înconjurul ţării, iar românii vorbesc pe la colţuri. Dacă unii fac băşcălie de şeful Cancelariei Prezidenţiale, alţii sunt aprigi şi îi cer demisia.

Că sunt în parc, la cârciumă sau în autobuz, oamenii vorbesc. Subiectul de discuţie este sforăitul lui Dan Mihalache, într-o companie selectă. Se uită îndelung la fotografiile publicate în exclusivitate de Click! şi îşi fac cruce. Nu le vine să creadă că şeful Cancelariei Prezidenţiale o trage la ghioase mai ceva ca într-un baldachin.

„Să-i fie ruşine şi să-şi dea demisia, iar dacă nu o face să fie dat afară. A pătat imaginea ţării. Destul se doarme în Parlament, acum văd că le-a venit Moş Ene pe la gene şi prin străinătăţuri”, se aude vocea lui nea Mihai, ieşit în parc la o partidă de table.

Nici camarazii săi nu se lasă mai prejos şi îi urează lui Mihalache „să-i fie somnul uşor şi îi propun preşedintelui Klaus Iohannis să-i dea omului său de încredere „un spor de stres”. „Doarme pe banii noştri. Să fie dat afară”, se aud alte glasuri.

Cătălina are 25 de ani şi este mama unui băieţel de cinci ani. Se gândeşte cu groază la viitorul copilului ei, când vede cât de nepăsători sunt cei care stau la cârma ţării. „În loc să-şi facă treaba cu responsabilitate, domnul ăsta doarme dus. Ţara arde şi baba se piaptănă”, îşi spune oful tânăra. 

simeon stalpnicul png

Mihai Micu ar vrea să creadă că Dan Mihalache a avut o problemă de sănătate. „Iniţial, m-am gândit că i s-a făcut rău, că a leşinat, dar dacă chiar a dormit înseamnă că e dobitoc”, o spune tranşant bărbatul. Cristina este studentă la Facultatea de Construcţii Bucureşti, iar fotografiile cu somnorosul Mihalache au făcut-o să ajungă la concluzia că „toată clasa politică lasă de dorit şi că aleşii sau numiţii ne fac de râs şi aici, şi peste hotare”.

Omul care conduce din umbră Cotroceniul şi-a ales să sforăie în timpul vizitei oficiale în Serbia, din 16 iulie, când şeful statului Klaus Iohannis s-a întâlnit cu omologul său, Tomislav Nikolic. 

Mihalache, adormit de-a lungul istoriei

simeon stalpnicul png

Pozele cu Dan Mihalache dormind buștean au creat o adevărată isterie pe Internet, în doar câteva ore apărând zeci de glume pe seama șefului Cancelariei Prezidențiale. Site-ul timesnewroman.ro și-a imaginat mai multe împrejurări în care Mihalache ar fi putut adormi. Printre ele se numără:

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net