Şeful Cancelariei premierului, audiat ca martor la DNA

Ultima actualizare:

    Poliţiştii DGA au realizat anul trecut 141 de acţiuni de prindere în flagrantFoto Click!
Poliţiştii DGA au realizat anul trecut 141 de acţiuni de prindere în flagrantFoto Click!

Şeful Cancelariei premierului, Vlad Stoica, a venit, astăzi, la DNA pentru a fi audiat ca martor în dosarul în care fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Mehedinţi Adrian Duicu este acuzat de trafic de influenţă.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că Vlad Stoica a fost citat să se prezinte la DNA pentru a fi audiat în calitate de martor în dosarul lui Adrian Duicu.

Preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Mehedinţi, Adrian Duicu, fostul şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Mehedinţi, Ştefan Ponea, şi omul de afaceri Constantin Popescu sunt cercetaţi în arest pentru fapte de corupţie.

Adrian Duicu este acuzat de trafic de influenţă, cumpărare de influenţă, instigare la dare de mită, permiterea accesului unor persoane neautorizate la informaţii nedestinate publicităţii, în scopul obţinerii de foloase necuvenite, instigare la abuz în serviciu şi două infracţiuni de folosire a influenţei şi autorităţii, de către o persoană care deţine o funcţie de conducere într-un partid politic, în scopul obţinerii pentru altul de foloase necuvenite.

Constantin Stefan Ponea, şeful IPJ Mehedinţi la data faptelor, este acuzat de trafic de influenţă şi cumpărare de influenţă, iar omul de afaceri Constantin Popescu, de folosire a influenţei şi autorităţii, de către o persoană care deţine o funcţie de conducere într-un partid politic, în scopul obţinerii pentru altul de foloase necuvenite.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net