Şeful Băncii Transilvania, Robert Rekkers, se apară de atacurile fostei iubite: «Vreau ca fetiţa mea să aibă o viaţă normală»

Ultima actualizare:

Banul, ochiul dracului. Fosta iubită a bancherului Rekkers pofteşte la jumătate din averea acestuia. După şase ani de concubinaj, relaţia dintre cei doi a luat sfârşit în noiembrie 2009. Acum Anamaria Florescu, mamă a unei fetiţe de doi ani, si-a adus aminte că, în timpul relaţiei, ar fi fost agresată fizic şi verbal de mai multe ori de către bancherul Robert Rekkers. Ea doreşte o pensie alimentară de 4000 de euro pe lună, precum şi jumătate din averea bancherului. Din pacate, tanara de 30 de ani nu ezita sa-si foloseasca copilul in incercarea de a obtine mai multi bani, sustinand ca fetita este bolnava si are nevoie de tratament si regim alimentar special.

 Robert Rekkers, desemnat şi bancherul anului 2010 in romania,  ne-a declarat: „afirmaţiile publicate într-un cotidian în data de 4 iulie 2011, referitoare la persoana mea, sunt mincinoase, iresponsabile şi calomnioase. Cei care mă cunosc, ştiu ce fel de om sunt şi stiu că acesta nu este stilul meu. Felul în care se pretinde, în mod mincinos, că m-aş fi comportat, nu mă caracterizează. Este adevărat că între mine şi fosta mea parteneră a intervenit o situaţie ireconciliabilă, motiv pentru care am pus punct acestei relaţii în luna noiembrie a anului 2009. Atunci am convenit în scris termenii separării şi paşii pe care îi vom face impreună, pentru ca fiica noastră să aiba o viaţă normală. Tot atunci, m-am angajat să plătesc o pensie lunară de întreţinere, obligaţie pe care am respectat-o integral până la această dată. De dragul fiicei mele, Sophie, pe care o iubesc foarte mult, nu doresc să intru în niciun fel de polemică publică, cu nimeni, în legatură cu viaţa mea sau a copilului. Voi acţiona în mod ferm pentru a apăra integritatea morală, reputaţia şi interesele mele şi ale lui Sophie”.

Mai mult, surse din anturajul directorului general al Băncii Transilvania au declarat  pentru Click ca că Robert Rekkers a fost şi este un tată responsabil. „Dl. Rekkers, care lucrează în Cluj, făcea de două-trei ori pe săptămână naveta Cluj-Bucureşti şi era întotdeauna atent cu fetiţa. Fetiţa este sănătoasă, nu am auzit vreodată să aibă probleme grave de sănătate. Oricum, ştiu că are asigurare privată de sănătate, plătită integral de tatăl său. Nu cred că i se poate reproşa ceva acestui om, în ceea ce priveşte comportamentul, în acest caz. Ştiu că s-au despărţit în cei mai buni termeni, el i-a cedat jumătate din apartamentul din Bucureşti. Cât despre suma destinată copilului, stim  că lunar, în beneficiul fetiţei intră cel puţin 4.000 de lei”, au declarat pentru Click persoane apropiate cuplului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
On Cloudboom Strike jpg
image
image
image
image
image
image
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net