Sediile Antenelor, mutate temporar în clădirea Romexpo

sedii-antena.jpg

Sediile Antenelor vor fi mutate la Romexpo
foto: expresspress.ro
Citeste tot despre: 

Sediul Antenelor din București-Ploiești va fi mutat total până pe 25 martie, când se va face predarea clădirii.

Turnul din strada Gârlei a fost deja golit, iar predarea lui, conform Paginademedia.ro, se va face în următoarele zile, pe 17 martie.

Deocamdată, studiourile din Băneasa și partea tehnică se mută la Romexpo, dar este doar o etapă. Sediul din București - Ploiești găzduia studiourile Observatorului și Antenei 3, dar și infrastructura tehnică de emisie a celor cinci stații Intact: MCR-urile (Master Control Rooms).

Studioul de știri și partea tehnică din Băneasa se mută, temporar, la Romexpo. Acolo se amenajează platoul Observatorului și cel al programelor Antena 3 (mai puțin Sinteza zilei).

Romexpo este doar o etapă intermediară. În următoarele luni, potrivit informațiilor Paginademedia.ro, Intact va amenaja studiouri noi în Pipera, la Iride, în fostele platouri ale Cârcotașilor. Conform acelorași surse, platoul din Pipera va fi dotat pentru emisia HD. Tot în Pipera vor fi instalate MCR-uri noi, care vor suporta, de asemenea, emisia în format High Definition.

Turnul din strada Gârlei a fost evacuat complet, încă de acum o săptămânâ. Birourile care funcționau în fostul turn Intact au fost mutate în complexul Iride Park, din Pipera. Clădirea de pe malul lacului urmează să fie predată statului în aceste zile, pe 17 martie.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1