Se ieftinesc vacanțele la mare cu până la 50%. Cât costă din 23 august și la cât vor ajunge după 1 septembrie

Ultima actualizare:

    Începând cu 23 august, vacanța la mare este mai ieftină
Începând cu 23 august, vacanța la mare este mai ieftină

Prețurile au intrat la apă la mare! Vacanțele de pe litoralul românesc sunt mai ieftine cu 20%, în medie, începând din 23 august, pentru ca după 1 septembrie tarifele să mai scadă încă o dată, urmând să fie cu 40-50% mai mici decât în vârf de sezon estival, anunță Organizația Patronala Mamaia Constanța (OPMCTA).

Vârful de sezon pe litoralul românesc s-a încheiat în weekend-ul care tocmai a trecut. Astfel că din 23 august tarifele hotelurilor au început să scadă, în medie, cu 20%, fie că este vorba de structuri de cinci stele, de patru, de trei, de două sau de o stea.

Un alt prag de reduceri pe litoral va fi la 1 septembrie, când vacanțele vor fi cu 40-50% mai ieftine decât în acest moment.

Din 23 august, o cameră dublă într-un hotel de patru stele din Mamaia poate fi închiriată cu prețuri pornind de la 400 de lei pe noapte, un hotel de trei stele are tariful pe cameră începând de la 250 de lei pe noapte, iar unul de două stele, de la 220 de lei.

De la 1 septembrie, turiștii care vor să se cazeze la 4 stele în Mamaia vor plăti începând de la 242 de lei camera dublă pe noapte, la 3 stele, de la 150 de lei, iar un hotel de două stele va putea fi închiriat cu 114 lei camera pe noapte.

În septembrie va începe Programul ”Litoralul pentru toți”

Sunt hoteluri care practică chiar și tarife mai mici decât acestea, iar prin programul "Litoralul pentru toți", care începe în septembrie, vor fi, de asemenea, tarife mai mici, însă pachetele care sunt scoase la vânzare includ sejururi de cinci nopți. 

”Tarifele mici și vremea foarte bună care se anunță în următoarea perioadă ne fac să credem că în următoarea lună litoralul va avea în continuare turiști. Sunt mulți care au așteptat aceste reduceri. Din anii trecuți am observat că până pe data de 15 septembrie turiștii au considerat că este sezon estival și litoralul a fost plin. Chiar și după această dată ne așteptăm să vină turiști care vor să evite aglomerația din sezon și să profite de cele mai mici tarife din an”, a declarat Anca Nedea, directorul executiv al OPMCTA.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net