Se fac angajări la stat. Ministrul Transporturilor anunță concursuri pe bune pentru mai multe departamente

Ultima actualizare:

    Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, vrea în echipă oameni muncitori și profesioniști
Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, vrea în echipă oameni muncitori și profesioniști

Nu mai puțin de 28 de posturi au fost scoase la concurs ieri, 13 iulie, la Ministerul Transporturilor. Șeful instituției, Cătălin Drulă, spune că sunt concursuri organizate pe bune și așteaptă ca românii să se înscrie cu inima deschisă.

”Concursuri pe bune la Ministerul Transporturilor. Haideți în echipă!”, a transmis Cătălin Drulă. Acesta a spus că vrea să atragă profesioniști în instituție, oameni bine pregătiți și implicați, și așteaptă să se ocupe 28 de posturi de execuție. Se pot înscrie atât proaspăt absolvenți de facultate, cât și persoane cu ani de experiență în spate.

Se caută personal în domenii precum:

  • feroviar, naval și rutier;
  • strategii și politici publice;
  • analize în domeniul transporturilor;
  • juridic;
  • economic;
  • relații internaționale;
  • informatizare;
  • control;
  • medical.

Candidații vor trece prin probe eliminatorii, probe scrise și interviu 

Toți candidații vor avea probe eliminatorii de limbă străină și de operare pe calculator. Subiectele de la proba scrisă se vor baza, în primul rând, pe studii de caz și spețe care să testeze capacitatea de analiză și sinteză, de rezolvare de probleme, de identificare de soluții și de gândire critică.

Pentru a elimina orice risc, subiectele pentru proba scrisă vor fi extrase aleatoriu, chiar înainte de examen, dintr-o baterie mai amplă de subiecte, prin platforma special creată de ANFP.

Interviurile vor testa capacitatea candidaților de a lucra în echipă, de a comunica, de a-și organiza munca și de a inova. Toate probele se vor baza pe tematica prezentată în anunțuri.

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă: ”Aceste concursuri se vor organiza corect”

”Îi asigur pe cei care doresc să se înscrie că aceste concursuri se vor organiza corect, transparent și că singurul avantaj pe care poate să îl aibă un candidat este o pregătire temeinică pentru postul respectiv: Așa că îi invit să își depună dosarele pe cei corecți, care dorm liniștiți seara, când își pun capul pe pernă,  puternici, care nu se lasă doborâți de prima piedică ieșită în cale,  idealiști, care cred că și faptele mărunte pot schimba în bine țara, muncitori, care au mândria lucrului bine făcut, rezistenți, care insistă, chiar și când sistemul le pune bețe-n roate, vizionari, care gândesc „outside the box” și găsesc soluții noi la probleme vechi, săritori, care nu uită să fie colegi de nădejde și să dea o mână de ajutor la nevoie, echilibrați, care pot să facă un pas înapoi și să privească din toate unghiurile o problemă, pasionați de infrastructură, în toate formele ei. Doar așa putem să schimbăm în bine administrația publică”, a scris ministrul Transporturilor pe pagina sa de Facebook.

Mai multe detalii despre concursuri găsiți pe http://mt.ro/.../anunturi-angajari/3478-concurs12082021.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
image
actualitate.net
image
actualitate.net