Se deschide plaja de la Therme de Paște și 1 Mai

plaja-threme.jpg

Plaja de la Therme se dechide mâine pentru distracția de Paște și 1 Mai
Plaja de la Therme se dechide mâine pentru distracția de Paște și 1 Mai

Cine rămâne acasă de Paște și de 1 Mai și vrea să facă plajă poate merge la Threme. De mâine, se deschide Sands of Therme, cea mai mare plajă urbană din Europa, pe o suprafață de peste 30.000 mp de nisip fin.

Plaja este amenajată cu peste 1.500 de șezlonguri, piscină și specii rare de palmieri, originari din California, unii dintre ei cu vârste între 35 și 40 de ani.

Totodată, vă puteți bronza printre  printre măslini. De asemenea, vă puteți bucura de un cocktail exotic, servit direct în piscina exterioară de 720mp, cu o temperatură constantă de 33 de grade C.

Amatorii de activități sportive, au pe plajă două terenuri de volei și un teren de fotbal pe nisip, ce recreează întocmai atmosfera de la malul mării.

Cât costă distracția la Therme

Dacă veniți cu copiii, distracția pentru voi este la Galaxy, pe plaja dedicată familiei. Aici vă puteți relaxa pe cele 1.000 de șezlonguri pe nisip, întinse pe o suprafață de 7.500 de metri pătrați.

Cocktailuri și alte băuturi revigorante, precum și gustări vor putea fi savurate în trei beach bar-uri. Zona Galaxy are, de asemenea, propriul Grill Bar.

O zi de relaxare vă costă în zona Palm 80 de lei/persoană sau 49 de lei, 3 ore. La zona Elysium, unde sunt saunele, plus Palm costă 100 de lei toată ziua și între 69 și 79 de lei, 3 ore.

La Galaxy un adult plătește între 54 și 75 de lei, în funcție de timpul petrecut, iar un copil între 38 și 59 de lei.

 

Loading...