Se caută moștenitoarea unui pensionar din Galați, găsit mort în casă anul trecut. Ce avere a lăsat bărbatul

Ultima actualizare:

    Maricel Coman a decedat anul trecutFoto: observatornews.ro
Maricel Coman a decedat anul trecutFoto: observatornews.ro

Un pensionar din Galați a lăsat în urma sa o avere impresionantă, însă nici urmă de vreun moștenitor. Bărbatul s-a stins din viață în urmă cu mai multe luni și singura informație despre un posibil urmaș este că ar fi avut o fetiță în afara căsniciei.

A trecut mai bine de o jumătate de an de când Maricel Coman a fost găsit mort în apartamentul său din Galați. Pentru că nu mai avea rude, soția sa fiind moartă de mai mulți ani, bărbatul a fost înmormântat de primărie, abia la trei luni de la deces. Surpriza a venit atunci când polițiștii care au investigat cazul au găsit în locuința lui Maricel Coman nici mai mult nici mai puțin de 200.000 lei.

Veronica, o fată dintr-o relație extraconjugală a bărbatului

Apartamentul și banii strânși de-o viață de Maricel Coman, fost siderurgist, își așteaptă moștenitoarea. Căci, se pare că bărbatul care nu a avut cu soția sa niciun copil, ar avea o fată dintr-o relație extraconjugală. Cel puțin așa susțin câțiva prieteni și foști colegi de muncă de-ai răposatului, oameni care încearcă să dea de urma acestei femei. Totul, pentru ca agoniseala bărbatului să nu ajungă în vistieria Primăriei.

„Din anul 1974 până în 1981, salariatul nostru plătea pensie alimentară unei fete pe nume Veronica. Dacă în '81 a încetat plata pensiei alimentare, e clar că are în jur de vreo 58 de ani”, susține Ilinca Diaconu, preşedintele Sindicatului Liber al Siderurgiştilor, conform observatornews.ro. Această ipoteză este confirmată și de o vecină de-a bărbatului decedat: „Fata a fost căsătorită, ar avea un băieţel. A stat pe aici, pe la Biserica Sf. Vasile.”.

Banii au fost găsiți în bibliotecă  

La acest moment sunt singurele date pe care cei care l-au cunoscut pe Maricel Coman le au despre posibila moştenitoare a apartamentului şi a celor 200.000 lei găsiţi în biblioteca din sufragerie. Dacă femeia căutată nu îşi face apariţia, cel mai probabil Asociaţia de Proprietari ar putea solicita Primăriei Galaţi să demareze cercetările în privinţa succesiunii. „Primăria poate declanşa procedura succesiunii vacante potrivit legii, ca urmare fie a unei sesizări primite din partea unei persoane, fie din partea unei instituţii”, a declarat Petrica Paţilea, purtător de cuvânt Primăria Galaţi. 

Citește și: 

Moștenitorii lui Radu Beligan, scandal pe bunurile actorului

«Moștenirea» de la Ileana Ciuculete îi ajută pe fiii ei să își câștige existența

image
image
image
image
image
image
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net