«Moștenirea» de la Ileana Ciuculete îi ajută pe fiii ei să își câștige existența

12-13-vedete-2.jpg

În urmă cu un an, Ileana şi soţul ei, Cornel Galeş, au făcut pace cu cei doi băieţi

Ileana Ciuculete, solista care a cărei inimă a încetat să mai bată pe 14 martie, a lăsat în urmă multă durere. Copiii ei, Mugurel şi Cristian, dar şi cel de-al treilea soţ al regretatei artiste, Cornel Galeş, au petrecut-o sâmbătă pe ultimul drum. Nu mulţi ştiu însă că ambii ei moştenitori îi calcă pe urme, pe plan profesional.

Mugurel (45 ani) şi Cristian (43 ani) au moştenit talentul muzical al părinţilor lor, soliştii de muzică populară Valeriu Sfetcu şi Ileana Ciuculete. Mugurel cântă la acordeon şi la clape, iar Cristian are o voce foarte bună, ambii câştigându-şi pâinea la evenimente de familie, inclusiv pe la nunţi. Mugurel are un fiu, Ervyn, în vârstă de 2 ani şi o lună, împreună cu Roxana.

12-13-vedete-1.jpg

Mugurel are un fiu, Ervyn, în vârstă de 2 ani şi o lună, împreună cu Roxana, soţia lui. El cântă la acordeon şi la clape

 

Cei doi soţi nu s-au mutat în Bucureşti, deşi Ileana le-a oferit o casă, preferând să rămână în Craiova, oraşul lui natal. Nici fratele acestuia, Cristian, nu a fost atras de Capitală, preferând un trai mai liniştit, tot în Craiova. Ambii au avut o relaţie delicată cu celebra lor mamă, iar în 2012, la un show tv, şi-au acuzat mama de abandon: “Clasele I-IV le-am făcut la o şcoală generală, aici, în Craiova, la străbunici, după care clasele V-VIII, la Bucureşti. Mama s-a mutat acolo, ne-am mutat şi noi acolo. Am stat numai prin vecini. Ea era plecată mereu. Noi eram tot singuri. Am stat pe la internat, şi pe la alţii. Era greu la internat, erau numai copii din familii dezorganizate. Era legea junglei, ne băteam toată ziua, ca să supravieţuim. Mi-amintesc că l-am sunat pe fratele ei să vină să ne ia. Internatul era aproape de casa pe care o avea ea în Bucureşti, dar nu a venit măcar o dată să ne viziteze”.

Dar reproşurile nu s-au oprit aici:”Când eram în clasa a noua, ea s-a căsătorit cu cel de-al doilea soţ. La început a fost ok, dar după aceea bărbatul a început să se impună, mama îi cumpăra tot ce voia el. Se purta urât cu mine, pentru că semăn cu tatăl meu. Am avut o copilărie foarte grea din cauza ei.  M-au ajutat străinii. La noi parcă au fugit părinţii de noi. Eu şi fratele meu parcă le-am stat ca o suliţă în coastă ei şi soţului. Nici nu a fost la nunta mea, i-am dus invitaţia, dar nu a venit”, a declarat Mugurel Sfetcu. Acesta a mai susţinut că au avut de tras şi din pricina fratelui mamei lor, Aurel Ciuciulete:” Vreau să spun că Aurel ne-a traumatizat, în copilărie. Bătăi şi pedepse am mâncat de la acest om, parcă era un hitlerist”. 

12-13-vedete-3.jpg

Cristian locuieşte în Craiova, nu este căsătorit, şi cântă pe la nunţi. Fratele lui îl acompaniază la orgă

 

După scandalul de pomină, cu un an înainte să părăsească această lume, Ileana a revenit la sentimente mai bune şi a reluat legătura cu cei doi băieţi. Ba chiar le-a lăsat moştenire o casă. În plus, apropiaţii familiei susţin că ultimul gând al Ilenei a fost tot la ei: ”Să ai grijă de băieţi şi de mama”, l-ar fi rugat ea pe ultimul soţ, Cornel Galeş.

 

Ileana a fost înmormântată sâmbătă

12-13-vedete-4.jpg

La priveghiul artistei au venit mii de persoane

 

IIeana Ciuculete a încetat din viaţă  pe 14 martie, în braţele celui de-al treilea soţ, Cornel Galeş. Suferea de hepatita C, ciroză galopantă şi cancer osos. A fost îngropată sâmbătă la Cimitirul Străuleşti. Artista cântă de copil. Primii ani din viaţă i-au fost marcaţi de sărăcie. Cânta pe unde apuca şi îi plăcea să asculte melodiile regretatei cântăreţe Maria Lătăreţu, denumită “Privighetoarea Gorjului”. A câştigat primii bani din muzică la numai 14 ani, cu Filarmonica Oltenia din Craiova. Cu trecerea anilor, a devenit una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară din România.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1