Scăpăm de ger, dar se întorc ninsorile, de vineri

Ultima actualizare:

Au fost minus 26 de grade, ieri noapte, la Miercurea Ciuc, în judeţul Harghita, cea mai scăzută temperatură din acest an. Foarte frig a fost şi la Joseni, unde s-au înregistrat minus 25,4 grade Celsius, dar şi la Topliţa, unde au fost minus 22,6 grade. Şi în Moldova a fost foarte frig, dar localnicii se luptă în continuare cu troiene de nămeţi şi drumuri blocate.

Tânărul de 25 de ani, dispărut luni, în timpul viscolului din localitatea Dagâţa, judeţul Iaşi, a fost găsit ieri, îngheţat la marginea unui drum. El plecase împreună cu doi săteni să ajute un şofer rămas blocat în nămeţi, dar din cauza viscolului s-a pierdut şi în cele din urmă a murit îngheţat. Cetăţenii din Republica Moldova, veniţi să petreacă la noi Crăciunul pe stil vechi, au avut o vacanţă de coşmar.

Marţi, fuseseră salvaţi din troiene, după ce au stat o noapte blocaţi în viscol. În cele din urmă au strigat că vor să plece acasă, s-au revoltat împotriva autorităţilor române, motiv care au fost sancţionaţi. Un bărbat de 40 de ani a rămas fără permis de conducere, după ce a ignorat recomandarea poliţiştilor de a nu pleca spre Vama Albiţa. Bărbatul nu a oprit la semnele poliţiştilor şi şi-a continuat drumul. Un poliţist rutier a fost la un pas de a fi rănit.Trei şoferi din cei opt ai autocarelor rămase înzăpezite, au fost sancţionaţi cu câte 420 de lei, din acelaşi motiv: au forţat plecarea spre vamă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cirese piata slatina olt   foto alina mitran (6) jpeg
image
image
image
image
image
image
Dr  Vlad Ciurea jpeg
crocodil pixabay jpg
2925A0F4 C385 4830 B11E 00CE28E4267F jpeg
Furtuna solara FOTO Shutterstock
mancare de tip fast food jpg
Alegeri FOTO Shutterstock jpg
alegerile europarlamentare jpg
tractor fermier pesticide tratament shutterstock 2243080773 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net