Scandaluri sexuale cu politicieni: "A vrut să mă violeze!"

Ultima actualizare:
Elena Udrea a venit la Cotroceni la începutul lui 2005, dar nu a rezistat nici un an pe postul de șefă a cancelariei lui Băsescu
Elena Udrea a venit la Cotroceni la începutul lui 2005, dar nu a rezistat nici un an pe postul de șefă a cancelariei lui Băsescu

Se spune că în spatele fiecărui bărbat de succes se află o femeie puternică. În politica românească, fiecare politician pare să fie sprijinit de o asistentă sexy. Ioan Oltean nu este singurul care şi-a folosit influenţa pentru a promova o femeie dragă inimii lui într-o poziţie influentă şi bine plătită. Sunt şi alte cazuri de adevărate bombe sexy care au intrat peste noapte în politică.

Una dintre tinerele care a făcut valuri în politică este Anca Cârcu, supranumită "cea mai sexy politicană". Bruneta a fost secretar executiv în partidul condus de regretatul om politic Corneliu Vadim Tudor. În urmă cu doi ani şi jumătate, mai exact în primăvara anului 2013, izbucnea un scandal monstru în politica românească. Din colegi de partid, Anca Cârcu ajungea la cuţite cu liderul PRM. Nervoasă, politiciana arunca bomba. Corneliu Vadim Tudor ar fi încercat să o abuzeze fizic. Tentativa de viol s-ar fi petrecut chiar in biroul europarlamentarului, la puţin timp după ce Anca Cârcu s-a înscris în partidul său. Bruneta ar fi avut motive bine întemeiate să-l denigreze pe regertatul om politic. Ea a fost prezentată la tv drept „sexy politiciana” cu cei mai mari sâni naturali din România, iar Corneliu Vadim Tudor şi-a explimat public dorinţa de a o cunoaşte mai bine pe politiciană. "Vino, fata mea, să-ţi văd sânii!”. A fost prima replică a lui Vadim Tudor când a văzut-o pe Anca Cârcu în carne şi oase.

Anca Cârcu, de la cadouri la scandal monstru cu Vadim

Cine este iubita lui Dan Şova. Cătălina şi politicianul formează din nou un cuplu
Cine este iubita lui Dan Şova. Cătălina şi politicianul formează din nou un cuplu

Apoi, liderul PRM s-a aşezat la birou şi i-a oferit mai multe cadouri: o eşarfă adusă tocmai de la Strasbourg, ultimele sale cărţi şi un set de CD-uri, o pungă de bomboane de ciocolată şi parfumuri de poşetă. Nici Anca nu a rămas indiferentă după toate aceste complimente. Ea a spus că, odată ce l-a văzut pe Tribun în realitate, poate spune că e „un frumos exemplar masculin, mult mai frumos în realitate decât la televizor”. După ce s-au certat, Anca Cârcu s-a despărţit de PRM şi a ajuns să-şi încerce norocul în politică în Spania. La moartea omului politic, Anca Cârcu nu a revenit la sentimente mai bune. Ea a scris un mesaj dur în care spunea că a ieşit din partid pentru că a refuzat să-i arate lui Vadim chioţii şi sutienul. 

Alexandra Dobre, tânăra de 23 de ani care a sărit în apărarea lui Gabriel Oprea

Crinuța Dumitrean se află la al doilea dosar de coruție, după cel numit „BIca 1” (foto: adevarul.ro)
Crinuța Dumitrean se află la al doilea dosar de coruție, după cel numit „BIca 1” (foto: adevarul.ro)

Un alt nume nou apărut în politică este cel al Alexandrei Dobre, consiliera lui Gabriel Oprea. Despre aceasta s-a speculat că s-ar fi aflat în maşină cu fostul ministrul de Interne la momentul producerii accidentului în care poliţistul Bogdan Gigină şi-a pierdut viaţa. Deputatul PNL Dan Cristian Popescu a fost cel care a lansat această acuzaţie la adresa lui Gabriel Oprea. Acesta s-ar fi aflat în maşină "o consilieră suspect de apropiată". Consiliera Alexandra Dobre, tânăra de 23 de ani, a fost propulsată de Gabriel Oprea în fruntea organizaţiei de Tineret a UNPR şi angajată pe postul de consilier personal la cabinetul său. Tot ea este cea acre i-a luat apărarea pe reşelele de socializare şefului său. Ea a emis declaraţii jignitoare la adresa celor care cereau demisia  fostului vicepremier.

Cătălina Ștefănescu este cel mai tânăr parlamentar. La doar 24 de ani a ajuns deputat PSD de Teleorman cu sprijinul lui Liviu Dragnea.

Iubita lui Dan Şova, ajutată să intre în politică de Liviu Dragnea


    Cătălina şi politicianul formează din nou un cuplufoto: Alex Muscaliu
Cătălina şi politicianul formează din nou un cuplufoto: Alex Muscaliu

Cătălina Ştefănescu a ales să fie o prezenţă discretă atât în Parlament, cât şi în activităţile politice, după ce s-a lansat pe scena politică cu eticheta „secretara lui Dragnea”. Deputatul PSD a povestit că această asociere a afectat-o şi încă o afectează. Ea a subliniat că Dragnea i-a oferit șansa de a candida într-un colegiu din Teleorman. Zvonuri că între cei doi au existat relaţii mult mai apropiate nu au întârziat de apară. Tânăra deputată a crescut într-o familie de social-democraţi, lucru care a influenţat-o în ceea ce priveşte cariera pe care şi-a ales-o. 

Cătălina Ştefănescu a atras atenția cu ținutele de mii de euro cu care se prezintă în plenul Camerei Deputaţilor. Necăsătorită, în ultima perioadă în presă au reapărut mai multe fotografii în care Cătălina Ștefănescu apare sărutându-se cu colegul ei de partid, Dan Şova. Relaţia celor doi pare că începe din nou să scârţâie după ce senatorul a fost arestat la domiciliu, în dosarul în care este acuzat de trafic de influenţă în legătură cu un contract de asistenţă juridică de la CET Govora.

Elena Udrea a fost protejata lui Traian Băsescu

Anca Cârcu l-a acuzat pe regretatul om politic că a încercat să o violeze
Anca Cârcu l-a acuzat pe regretatul om politic că a încercat să o violeze

Este de notorietate prietenia dintre Elena Udrea şi Traian Băsescu şi faptul că fostul preşedinte i-a netezit drumul în politică. În 1992, a venit în Capitală, la studii, iar când a absolvit Facultatea de Drept a devenit avocat la propriul cabinet. S-a căsătorit cu Dorin Cocoş, la New York. Anul următor, era cunoscută ca ”blonda misterioasă de la Golden Blitz” care l-a însoţit pe Traian Băsescu la celebrul restaurant. Devine consilier la Primăria Capitalei, iar mai apoi ”blonda de la Cotroceni”. Este perioada când Elena Udrea se face cunoscută cu rochiţele foarte decoltate, cu colecţiile de pantofi şi poşete de lux. Nu odată s-a vehciulat că blonda ar fi fost amanta lui Traian Băsescu. Sorin Ovidiu Vântu a publicat pe blogul său o poveste în care explica cu lux de amănunte cum a cunoscut-o pe Elena UIdrea şi cum aceasta a devenit amanta fostului preşedinte în anul 2005.

Crinuţa Dumitrean şi Ioan Oltean îşi făceau de cap în birou 

Alexandra Dobre este consiliera care l-a apărat pe Gabriel Oprea după accidentul în care poliţistul Bogdan Gigină a murit
Alexandra Dobre este consiliera care l-a apărat pe Gabriel Oprea după accidentul în care poliţistul Bogdan Gigină a murit

Deputatul Ioan Oltean şi fosta şefă de la ANRP, Crinuţa Dumitrean, au trăit şi ei o poveste cu iz de amantlâc. Deşi politicianul este căsătorit şi are un copil, se pare că povestea de amor este una mai veche. Ar fi început în 2006, în Bistriţa Năsăud, oraşul de baştină al celor doi. Bruneta, care a fost Miss Bistriţa, i-ar fi luat minţile bărbatului, astfel că în scurt timp a adus-o de mână la Bucureşti şi, cu ajutorul premierului Emil Boc, a fost unsă imediat în funcţia de director la Agenţia de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură, cu atribuţii în antifraudă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net