Scandalos! Primarul din Miercurea Ciuc, acuzat că a băgat în spital un ofiţer SRI

Citeste tot despre: 

Edilul din Miercurea Ciuc a ajuns în atenţia procurorilor pentru că ar fi luat la pumni un ofiţer SRI, deranjat că acesta îl. În apărarea sa, Robert Raduly spune că doar l-a alergat pe bărbat, care s-a împiedicat şi a căzut.


Primarul Robert Raduly susţine că, în ultimile luni, ofiţerul îl supraveghea continuu şi că a fost filmat şi fotografiat în diferite ipostaze pe domeniul public. Ultima dată însă, a fost supravegheat la un restaurant, iar asta l-a scos din minţi.

Edilul l-a luat la fugă pe bărbat şi, spune el, acesta s-a împiedicat, a căzut şi s-a lovit. Procurorii însă îl cercetează pentru că l-a bătut, potrivit România TV.

Primarul a precizat că a vrut doar să transmită că nu vrea să fie filmat. “Ofiţerul este foarte agresiv. Ne observă, ne filmează, ne fotografiază și de aceea am transmis un semnal, că este de ajuns! Într-o țară membră a UE nu este normal ca un cetățean cinstit, plătitor de taxe și impozite care lucrează în România să fie zilnic filmat, fotografiat fără nici o explicație”, a spus edilul Raduly Robert.

Ancheta poliţiştilor continuă pentru că bărbatul lovit susţine că în timpul altercaţiei i-a dispărut borseta în care se aflau actele acestuia, legitimația de serviciu și mai multe carduri bancare.


Loading...