Scandal în trafic între milionari de top: «Ne-am înjurat»

Ultima actualizare:

Unul dintre cei doi este Victor Mihalache, patronul unei firme ce îi poartă numele, care deţine cele mai importante contracte în domeniul construcţiilor din zona Moldovei, iar celălalt este Dănuţ Prisecariu, milionar din topul „Forbes 500 Miliardari", care deţine mai multe afaceri imobiliare în regiune, printre care şi Uvertura Mall din Botoşani.

„Ne-am înjurat, ne-am împins"

Cei doi s-au îmbrâncit în trafic la mijlocul acestei luni, iar totul a ieşit la iveală odată cu cercetările poliţiştilor.Patronul Victor Mihalache îşi aminteşte că totul s-a întâmplat pe un bulevard din Botoşani. Şi-a ieşit din fire, într-un moment în care maşinile celor doi, o Toyota Land Cruiser şi un BMW-ul X6, erau să se ciocnească. „Nu i-am cunoscut maşina. La un moment dat a semnalizat dreapta, atunci am vrut să îl depăşesc, dar am renunţat. Apoi am reintrat pe bandă şi era cât pe ce să ne ciocnim. Ne-am dat jos, ne-am luat la ceartă. Ne-am înjurat, ne-am împins. Asta este de acum. A fost un incident de la trafic", a povestit Victor Mihalache.

Acesta a ţinut să precizeze că cearta nu are legătură cu afacerile pe care le-a avut cu Prisecariu. Evenimentul rutier a fost semnalat prin 112, iar ulterior Dănuţ Prisecariu a depus o reclamaţie la Poliţia Rutieră, precizând printre altele că ar fi fost îmbrâncit de Victor Mihalache. „Tot ce poate fi făcut public în acest caz este că, într-adevăr, există o sesizare înregistrată la Inspectoratul Judeţean de Poliţie. Ea urmează a fi soluţionată ca orice altă sesizare", a declarat Daniela Gheorghiescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani.

Omul de afaceri Dănuţ Prisecariu a refuzat să comenteze incidentul. Prisecariu şi Mihalache au fost parteneri de afaceri la construcţia unui mall din centrul Botoşaniului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
carte pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net