Scandal la un liceu din Focşani! Profesoară acuzată că ar avea o relaţie cu un elev

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

O prefesoară de Limba română de la Colegiul Economic "Mihail Kogălniceanu" din Focşani apare în câteva poze compromiţătoare alături de un elev de clasa a XII-a.

Daniela Cazacu apare în braţele unui elev de clasa a XII-a. Dascălul neagă că ar fi avut vreo legătură amoroasă cu elevul şi spune că pozele sunt trucate.

simeon stalpnicul png

Conducerea liceului va demara o anchetă în acest caz.

"Ne vom autosesiza şi vom stabili în consiliul de administraţie al şcolii o comisie de disciplină care va analiza cazul cu echidistanţă şi echilibru, având în vedere că pornim de la verificarea presupuselor dovezi şi există şi prezumţia de nevinovăţie. Bineînţeles, dacă rezultatul anchetei va fi defavorabil profesoarei, nu vom tolera o astfel de relaţie în cadrul şcolii", a declarat Bogdan Ciubotaru, directorul Colegiului Economic "Mihail Kogălniceanu".

Pozele au fost făcute publice de elevi de la Colegiul Economic care susţin că profesoara îl favorizează la ore pe tânărul de clasa a XII-a. Imaginile au fost luate din telefonul elevului de două colege.

De altfel, o parte dintre elevii majori ai şcolii nu au ezitat să se pronunţe asupra acestui caz.."Multă lume i-a văzut împreună de mână. Am înţeles că mergea şi acasă la el să-i facă de mâncare, sau îi aducea mâncare la şcoală. Îl aducea cu maşina până şi la şcoală. Mă bucur că s-a aflat, pentru că toată lumea ţinut ascuns. A mai avut relaţii şi cu alţi elevi. Probabil că este atrasă de elevi", a declarat Andra Stelescu, elevă în clasa a XII-a la Colegiul Economic.

Vezi VIDEO pe adevarul.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net