Scandal cu săbii, cuţite şi pietre între două familii de romi! Doi copii au fost răniţi

Ultima actualizare:

Incidentul la care participau aproximativ 15 persoane s-a petrecut în zona Catedralei din cartierul Muncitoresc din Reşiţa, informează Mediafax.

Poliţiştii au fost anuntaţi la 112 că o familie este atacată cu săbii, cuţite şi pietre. Atacatorii au fugit la vederea oamenilor legii.

“A fost un apel la numarul unic de urgente 112 în urma căruia am fost anunţaţi că în zona Catedralei din cartierul Muncitoresc din Reşita a izbucnit un scandal între două familii de rromi şi că se folosesc săbii, cuţite şi pistoale. În urma apelului un echipaj de la Poliţie şi unul al Jandarmeriei s-au deplasat la faţa locului unde aproximativ 15 persoane participau la acel scandal. La vederea poliţiştilor si jandarmilor unii dintre ei au fugit. Au fost, totuşi, conduşi la audieri cinci dintre ei. Poliţiştii şi jandarmii de la faţa locului nu au găsit sabii şi pistoale, ci doar pietre smulse din caldarâm care fuseseră aruncate spre o casă care deja avea ferestrele sparte când au ajuns poliţiştii”, a declarat Dinu Nicorici, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

Deși aveau informații că romii au folosit săbii și cuțite pentru a tranșa disputa, când au ajuns la fața locului nu au găsit decât pietre smulse din caldarâm care fuseseră aruncate spre o casă care avea ferestrele sparte.

Potrivit sursei citate în urma spargerii ferestrelor, doi minori au fost loviţi de cioburi, fiind conduşi la spital pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii au deschis o anchetă, în acest caz, pentru distrugere şi, în funcţie de numărul zilelor de spitalizare a celor doi minori cercetările vor continua şi pentru infracţiunea de vătămare corporală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net