Sâmbătă, 11 august, este anunțat un nou protest: «Nu plecăm până nu plecați»

Oamenii care au ieșit vineri, 10 august, la mitingul din Piața Victoriei sunt deciși să continue, chiar dacă au fost martori sau victime ale violențelor din stradă. Jandarmii au intervenit cu gaze lacrimogene, tun cu apă și dispozitive cu șrapnel, în timp ce românii din stradă au fugit care încotro sau au reacționat și au aruncat cu pietre și cu tot ce le-a venit la-ndemână.

Chiar dacă 452 de oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale și 70 dintre ei au chiar la spital, oamenii sunt deciși să lupte împotriva Guvernului și a principalului partid politic din România, PSD, motiv pentru care au anunțat și sâmbătă, 11 august, un nou protest. Sub sloganul "Nu plecăm până nu plecați", evenimentul a strâns deja pe reșelele sociale unde a fost organizat peste 11.000 de persoane interesate în a participa, la doar câteva ore de când a fost anunțat.

"PSD-ALDE a arătat aseară că legitimitatea lor se impune prin violență asupra cetățenilor. Pentru că vrem să ne exprimăm liber, pentru că vrem să fim auziți și pentru că vrem să rămânem liberi, ne vedem din nou în Piața Victoriei. Nu ne intimidați, nu ne este frică, puterea suntem noi! Plecați până nu omorâți pe cineva", se arată în descrierea evenimentului.

Loading...
 
 

Citește și