S-a întâmplat în Vaslui. Bătrână violată în timp ce avea lumânarea la căpătâi!

ambulanta.jpg

ambulanta, vaslui
Foto: "Adevărul"

Caz cutremurător în satul vasluian Măscurei, comuna Pogana. Este unul dintre cele mai revoltătoare abuzuri sexuale petrecute în România, victimă fiind o octogenară aflată în comă, căreia rudele „îi ţineau lumânarea“.

Femeia de 81 de ani, imobilizată la pat, suferea de mai multe afecţiuni cronice, fiind în stare de inconştienţă. Fiul octogenarei, stabilit la Bucureşti, a angajat o femie din sat pentru a o îngriji. Joi, femeia a plecat de la locuinţa bătrânei până acasă, pentru a mânca, şi a lăsat lumânarea aprinsă într-un pahar. În momentul în care a revenit şi a intrat în camera bătrânei, a descoperit o imagine de coşmar. Un bărbat dezbrăcat era urcat peste pensionara inconştientă, iar patul era plin de sânge. Dezgustată şi, deopotrivă, îngrozită, femeia a sunat imediat la 112 şi a reuşit să îl imobilizeze pe agresor până la sosirea poliţiştilor. Victima a fost transportată la spital, unde medicii aveau să descopere că, pe lângă abuzul sexual, bătrâna fusese şi înjunghiată. După două zile de agonie, pensionara a decedat. 

Agresorul, un bărbat de 47 de ani, se află în evidenţele medicale cu mai multe internări la Psihiatrie, fiind diagnosticat cu oligofrenie de gradul doi.
Citeşte mai mult pe adevarul.ro!

Loading...

Citește și

  • eleva, vaslui

    S-a învoit în timpul orei de desen ca să bea apă şi s-a trezit agresată sexual pe o păşune din apropierea şcolii! Acest episod incredibil s-a petrecut vineri, la Şcoala Generală din Iveşti (Vaslui). Fata de 14 ani a fost violată de doi colegi de şcoală, iar Poliţia şi Inspectoratul Şcolar din Vaslui au declanşat o anchetă.