S-au şicanat în trafic şi au ajuns la spital după o bătaie cu bâte

Ultima actualizare:

    După ce s-au şicanat în trafic s-au bătut cu bâtele
După ce s-au şicanat în trafic s-au bătut cu bâtele

Mai multe persoane au fost rănite, patru dintre acestea ajungând la spital, duminică seară, în urma unui scandal produs într-un bar din oraşul Murfatlar, informează Mediafax. Se pare că un grup de tineri care se şicanaseră în trafic au intrat şi i-au atacat pe clienţi cu bate.

Potrivit reprezentanților Poliţiei Judeţene Constanţa, scandalul ar fi izbucnit în urma unei şicanări în trafic între doi tineri, pe drumul principal care duce către oraşul Murfatlar. Apoi, conflictul s-a mutat într-un bar din localitate. Acolo, unul dintre tineri şi-a chemat prietenii în ajutor, iar mai multe persoane înarmate cu bate şi răngi au intrat în local şi au început să-i lovească pe clienţi, la întâmplare.

Angajaţii barului au apăsat pe butonul de panică pentru a-i chema în ajutor pe angajaţii firmei de pază cu care localul are contract, dar până la sosirea acestora agresorii au fugit.

În urma loviturilor primite, mai multe persoane au fost rănite, iar patru bărbaţi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Constanţa, cu diferite traumatisme şi fracture. Trei dintre victime au rămas internate în unitatea sanitară.

Poliţiştii au declanşat o anchetă la faţa locului şi au reuşit identificarea persoanelor implicate, în acest caz fiind făcute cercetări pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice, loviri şi alte violenţe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net