S-au şicanat în trafic şi au ajuns la spital după o bătaie cu bâte

CLIIMA20140210_0005_1.jpg

După ce s-au şicanat în trafic s-au bătut cu bâtele

Mai multe persoane au fost rănite, patru dintre acestea ajungând la spital, duminică seară, în urma unui scandal produs într-un bar din oraşul Murfatlar, informează Mediafax. Se pare că un grup de tineri care se şicanaseră în trafic au intrat şi i-au atacat pe clienţi cu bate.

Potrivit reprezentanților Poliţiei Judeţene Constanţa, scandalul ar fi izbucnit în urma unei şicanări în trafic între doi tineri, pe drumul principal care duce către oraşul Murfatlar. Apoi, conflictul s-a mutat într-un bar din localitate. Acolo, unul dintre tineri şi-a chemat prietenii în ajutor, iar mai multe persoane înarmate cu bate şi răngi au intrat în local şi au început să-i lovească pe clienţi, la întâmplare.

Angajaţii barului au apăsat pe butonul de panică pentru a-i chema în ajutor pe angajaţii firmei de pază cu care localul are contract, dar până la sosirea acestora agresorii au fugit.

În urma loviturilor primite, mai multe persoane au fost rănite, iar patru bărbaţi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Constanţa, cu diferite traumatisme şi fracture. Trei dintre victime au rămas internate în unitatea sanitară.

Poliţiştii au declanşat o anchetă la faţa locului şi au reuşit identificarea persoanelor implicate, în acest caz fiind făcute cercetări pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice, loviri şi alte violenţe.


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1