S-a aşezat în sicriu să fie mireasa lui Dracula

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Contele Dracula şi-a ales, în noaptea de Halloween, mireasa pentru anul care urmează. Lady Transilvania 2011 este cea care îşi va petrece următorul an în camera vampirului aflată la subsolul Castelului Dracula din Pasul Tihuţa.

Adriana Pavel are de 21 de ani şi este din Sighişoara. Duminică seara, ea a câştigat concursul Lady Transilvania şi a avut parte de o surpriză.

Marele său premiu a fost o excursie la Castelul Dracula din Pasul Tihuţa, acolo unde a fost dusă şi aşezată în sicriul temutului vampir care i-a devenit soţ.

Cele două domniţe au închis capacul sicriului peste contesa de Dracula

simeon stalpnicul png

Astfel, ea îşi va petrece anul următor în compania Contelui Dracula. Întâlnirea dintre cel mai cunoscut vampir din lume şi soţia sa s-a petrecut la ora 00.00, în noaptea de Halloween.

Lady Transilvania a fost însoţită în camera din subsolul castelului din Borgo Pass de cancelarul lui Dracula şi două domniţe, ocupantele locurilor II şi III în urma concursului de miss.

Acolo, cele două însoţitoare ale sale au aşezat-o în sicriul contelui în care domniţa era aşteptată de soţul său şi au lăsat capacul peste ea. Tot castelul a răsunat de strigătele fetei atunci când s-a închis capacul. Câteva secunde mai târziu, fetele şi servitorul contelui au ieşit din încăpere.

Anul acesta, zeci de turişti din America de Nord, Statele Unite şi Canada au petrecut Halloweenul la Castelul din Pasul Tihuţa

simeon stalpnicul png

Ţipetele fetei încă puteau fi auzite de invitaţii la petrecere. Aceştia au ciocnit câte un pahar de vin în cinstea nunţii şi a faptului că timp de un an Dracula şi-a găsit liniştea. Concursul a fost organizat de Societatea Transilvania Dracula, iar organizatorii spun că au primit ordin direct de la Conte să realizeze anual astfel de concursuri.

„În urmă cu 15 ani, contele ne-a spus că s-a săturat ca toată lumea să vorbească despre el şi să spună că umblă din floare în floare în fiecare noapte şi să-i găsim cea mai frumoasă domniţă care timp de un an să fie soţia sa.De aceea organizăm acest concurs, iar principalele caracteristici pe care le căutăm noi la câştigătoare sunt nobleţea şi misterul pentru a se potrivi titlului pe care tânăra câştigătoare îl va avea de acum înainte, cel de Contesă de Dracula", explică Mihai Şaneriu, preşedintele Societăţii Transilvania Dracula şi cancelar al Contelui.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net