RUȘINE! O bucată din autostrada Lugoj-Deva s-a prăbușit

Ultima actualizare:

    Așa arată porțiunea surpatăFoto: economica.net
Așa arată porțiunea surpatăFoto: economica.net

Un rambleu de pe lotul 3 al autostrăzii Lugoj - Deva a luat-o la vale joi dimineaţa, scrie ziuadevest.ro. Compania de Drumuri a trimis o echipă pentru a verifica ce s-a întamplat pe porţiunea de şosea care trebuia inaugurată anul acesta.

În timp ce vecinii noștri inaugurează zeci de kilometri de autostradă în fiecare an, astfel încât GPS-ul nici nu recunoaște noile porțiuni de drum, la noi nu numai că se fac câte cinci kilometri anual la prețuri exorbitante, dar nici ăia ca lumea! Tocmai de aceea suntem ultimii în Europa și la acest capitol!

Joi dimineață, un rambleu (n.r. lucrare de terasament) de 70 de metri lungime şi 11 metri lăţime de pe autostrada Lugoj-Deva a căzut, iar, în prezent constructorul s-a mobilizat pentru a remedia deteriorarea (au declarat pentru economica.net reprezentanţii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).Lotul 3 din autostrada Lugoj-Deva este una dintre cele mai avansate secţiuni aflate în construcţie, fiind realizată în proporţie de aproape 80%, şi era programat pentru deschidere anul acesta.Având în vedere deteriorarea constatată recent, surse din domeniu apreciază că acest lot ar putea să nu mai fie inaugurat în 2017. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net