Românii au talent. Top 7 cele mai amuzante momente din toate sezoanele

Ultima actualizare:

    Topul celor mai amuzante momente de la Românii au talentSURSĂ FOTO: wikipedia.ro
Topul celor mai amuzante momente de la Românii au talentSURSĂ FOTO: wikipedia.ro

Am alcătuit un top cu cele mai amuzante momente de la Românii au talent, din toate sezoanele. Alegeți voi care este cel mai reușit dintre ele.

Românii au talent a ajuns deja la ediția a 5-a și a adunat o mulțime de momente amuzante ce au făcut telespectatorii să râdă în hohote, dar și internauții să share-uiască filmulețele cu prestațiile cele mai nereușite.

Am alcătuit un top al celor mai amuzante momente din toate sezoanele și vă lăsăm pe voi să decideți care dintre ele este mai haios dar și mai penibil dintre ele. Din păcate, nici chiar la Românii au talent nu chiar toți au cu adevărat talent.

Este cunoscut faptul că de multe ori un talent este pus în evidență și de o poveste cât mai dramatică a concurentului. De această dată talentul era imitarea unor diferite sunete de animale, vapoare, mașini sau radio însă povestea de viață și atitudinea concurentului a fost cea care l-a făcut să fie unul dintre cele mai amuzante momente.

Tudore Popa a reușit să treacă de preselecții și să-i facă pe toți să râdă, fără să aibă un mare talent ci doar probabil talentul de a fi un om bun.

Românii au talent - cele mai amuzante momente din toate sezoanele: Paul Gheorghe

Un student de doar 24 de ani a fost atât de scos din sărite de către Mihai Petre pentru că nu ar fi simțit energia pe care i-o transmite prin telepatie încât l-a acuzat că minte și i s-a adresat cu expresia care l-a făcut celebru: 'Puștiu, eu îmi pierd timpul cu tine'.

Cu toate că nu s-a amuzat foarte tare de replica primită Mihai Petre i-a dat un mare NU, la fel ca și ceilalți doi jurați.

Românii au talent - cele mai amuzante momente din toate sezoanele: 'Ham un băiețel'

La Românii au talent sunt unii concurenți care își fac apariția an de an. Este și cazul femeii care a interpretat o piesa de la Nicoleta Guță în fața juraților, sperând să câștige marele premiu de la Românii au talent.

Nu numai că nu a câștigat, dar a rămas în istorie cu unul dintre cele mai amuzante momente, rostind pocit versurile melodiei, de unde i s-a tras și porecla: 'Ham un băiețel'.

Interesant este că următorul an concurenta s-a prezentat tot cu această manea, insă a rostit cât se poate de clar cuvintele spre amuzamentul tuturor. Este și asta o evoluție.

Românii au talent - cele mai amuzante momente din toate sezoanele: Nelson Mondialul

Celebrul interlop simpatic de pe internet, un adevărat vloger, a mers chiar și la Românii au talent unde a avut un fel de număr de stand up comedy. El a făcut ce știa mai bine: a aruncat cu fișicuri de bani pe scenă, și-a instalat jilțul său aurit și pentru ca tabloul să fie complet s-a luptat cu piticul porno.

Românii au talent - cele mai amuzante momente din toate sezoanele: Fernando de la Caransebeș

Numai Fernando de la Caransebeș nu mai ajunsese la Românii au talent. El a cântat în stilul caracteristic o melodie după care s-a supărat pe Mihai Petre pentru atitudinea lui. Fernando de la Caransebeș a fost la un pas ca la Românii au talent să îl lovească în cap pe Mihai Petre, însă și-a stăpânit nervii.

Românii au talent - cele mai amuzante momente din toate sezoanele: Zenaida Brînzeanu

Zenaida Brînzeanu s-a prezentat la Românii au talent cu gândul de a interpreta câteva piese populare moldovenești și știind că talentul ei nu este tocmai forte s-a hotărât să aducă și câteva bucate gătite de ea.

Cum era de așteptat, atât jurații cât și prezentatorii s-au înfruptat din merindele femeii și au ignorat aproape complet momentul de pe scenă.

Românii au talent - cele mai amuzante momente din toate sezoanele: Lucian Varga

Lucian Varga era un student de 20 de ani atunci când și-a făcut apariția fulminantă la Românii au talent. El a interpretat o piesa de la Lady Gaga într-un stil cel puțin execrabil și s-a făcut de râs în fața tuturor.

Cel mai prost moment de la Romanii au talent by pixelulalbastru

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net