Rochia prinţesei Diana se vinde la licitaţie. Prețul poate ajunge la jumătate de milion de euro

24-peglob-foto5-85-70-profimedia-0330813894.jpg

Se aşteaptă să se obţină un preţ de cel puţin 415.000 de euro
Foto: profimedia

O rochie foarte elegantă pe care regretata prinţesă Diana a Marii Britanii a purtat-o la 9 noiembrie 1986, când a dansat cu actorul John Travolta (65 de ani). la Casa Albă, va fi scoasă la licitaţie.

O rochie foarte elegantă pe care regretata prinţesă Diana a Marii Britanii a purtat-o la 9 noiembrie 1986, când a dansat cu actorul John Travolta (65 de ani). la Casa Albă, va fi scoasă la licitaţie. Casa de licitaţii Kerry Taylor Auctions, prin intermediul cărora se vinde, speră să obţină un preţ de cel puţin de 415.000 de euro (circa 1.982.832 de lei). Licitaţia va avea loc în ziua de 9 decembrie, la Londra.

gettyimages-163765483.jpg

rochie printesa diana
Rochia a mai fost vândută la licitaţie în 1997, după ce însăşi Lady Di a dat-o pentru a se aduna fonduri în scop caritabil.
Foto: Getty

Rochia a mai fost vândută la licitaţie în 1997, după ce însăşi Lady Di a dat-o pentru a se aduna fonduri în scop caritabil. Persoana care a cumpărat-o atunci, cu circa  497.000 de euro, care vrea să-şi păstreze anonimatul, o vinde acum. Prinţesa Diana a murit la 31 august 1997, în urma unui tragic accident de circulaţie, la Paris. Ea a fost căsătorită cu prinţul Charles între 1991-1996 şi este mama prinţului William şi a prinţului Harry.

Loading...

Citește și

  • Prințesa Diana și Kate Middleton

    Încă de la început, Kate Middleton a fost comparată cu prințesa Diana. Ducesa de Cambridge s-a cuplat cu prințul William la începutul anilor 2000, iar presa britanică a asemănat-o constant cu ducesa de Wales, însă se pare că ea nu și-a dorit niciodată să repete greșelile celei pe care publicul o numea „Prințesa Inimilor”.

  • Deși a suferit mult din cauza mariajului său nefericit și presărat cu adulter de Prințul Charles, Prințesa Diana avea charm și era curtată de mult bărbați celebri și influenți. În cartea sa autobiografică, marele Elton John, prieten de altfel cu regretata Lady Di, a povestit cum în casa lui, în timpul unei petreceri, doi amici de-ai lui, actori, au fost la un pas să se răfuiască pentru atenția și grațiile Prințesei Inimilor, în perioada în care aceasta era separată de Charles.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1