Riscă ani grei de puşcărie pentru că vaca lui a ucis o femeie

Ultima actualizare:

Tragedia a avut loc anul trecut, în luna noiembrie. Femeia, în vârstă de 74 de ani, a plecat să îşi ia acasă vaca din locul unde tot satul le lasă la păscut. Aici, a fost lovită însă de un alt animal, care a lovit-o şi a împuns-o cu coarnele, provocându-i răni grave. Victima a fost dusă la spital plină de sânge.

Din păcate pentru ea nu s-a mai putut face nimic. Soţul ei îşi acuza fratele pentru tot ce s-a întâmplat. Vaca îi aparţine şi spune ca animalul o mai atacase pe femeie de câteva ori.

“Cum să mă consider vinovat. Eu nu am văzut vaca mea lângă ea, a mea ajunsese acasă. A ei era langă ea”, a declarat proprietarul vacii.După moartea femeii, familia au depus plângere împotriva proprietarului. "El ştiind că are un animal periculos, a produs atâtea victime, vreau să fie pedepsit. Pe mama nu mi-o mai aduce nimeni", a spus fiica victimei.

Potrivit România TV, sătenii ştiu că animalul este agresiv şi a mai atacat oameni de mai multe ori.

Plângerea depusă împotriva proprietarului vacii a fost analizată de judecătoria Slatina, care au dispus începerea urmăririi penale. Astfel, proprietarul vacii riscă să fie acuzat de ucidere din culpă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net