Rezultatul testului pentru bărbatul suspect de coronavirus care a plecat din spital a ieșit negativ

Ultima actualizare:

    Victima s-a întors recent din FranțaFoto: Arhiva Click!
Victima s-a întors recent din FranțaFoto: Arhiva Click!

Un bărbat internat într-o unitate medicală din Bucureşti pentru a fi testat pentru coronavirus a plecat din spital, fiind anunţată Poliţia Capitalei, care a început verificări. Ulterior, testul care a fost realizat asupra lui înainte ca acesta să părăsească spitalul a ieșit negativ.

UPDATE - Testele prelevate bărbatului înainte de a părăsi spitalul au fost finalizate, rezultatul fiind negativ. Acest lucru înseamnă că bărbatul nu este purtător al virusului. Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București continuă activitățile pentru identificare bărbatului.

Poliţia Capitalei a fost sesizată, miercuri dimineaţa, de reprezentanţii unei unităţi medicale din Bucureşti despre faptul ca un pacient internat pentru a fi testat pentru infecţia cu noul tip de coronavirus a plecat din spital, înainte de a primi rezultatul. Ca urmare, au fost începute verificări pentru identificarea bărbatului şi pentru luarea măsurilor care se impun."Facem precizarea că bărbatul nu este confirmat ca fiind infectat cu noul tip de coronavirus, ci doar suspect de contractarea acestui virus", arată Grupul de Comunicare Strategică. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net