Rezultate alegeri locale 2016 Galați: Ionuț Pucheanu, cel mai tânăr candidat, câștigă primăria Galați!

Ultima actualizare:

    Ionuț Pucheanu are doar 35 de ani
Ionuț Pucheanu are doar 35 de ani

Alegeri locale 2016 Galați | Prezența la vot Galați | Luptă deosebit de strânsă la Galați. Înainte de alegeri, PNL, ALDE și UNPR aveau candidați aproape la fel de bine cotați. Dacă aseară, la exit poll-uri, Nicuşor Ciumacenco era dat ca și câștigător, iată că numărătoarea oficială întoarce rezultatul.

UPDATE: Ionuț Pucheanu devine, la 35 de ani, cel mai tânăr primar al unui mare oraș din România. Însă, social-democratul de la Galați nu este și cel mai tânăr edil din țară. La acest capitol îl bate Ionuț Milea, tot de la PSD, care tocmai a fost ales primar al orașului Nehoiu (Buzău), la vârsta de 33 de ani. Iată mesajul său pentru cei care l-au ales.

„Dragi nehoieni! Fac primii paşi având asupra mea legitimitatea unui rezultat majoritar. Este, de fapt, succesul dumneavoastră, pe care aţi ales să mi-l încredinţaţi mie. Vă mulţumesc tuturor celor care m-aţi susţinut necondiţionat şi aţi avut încredere în reuşita mea şi a echipei! Vă mulţumesc celor din echipa de campanie, pentru organizarea şi mobilizarea impecabilă, pentru maturitatea şi decenţa comportamentului. Mulţumesc tuturor celor care au asigurat desfăşurarea alegerilor în circumscripţie şi secţii de votare, pentru operativitate, calm şi înţelegere. Deasemeni, le mulţumesc celor care mi-au transmis sincer şi deschis că nu se regăsesc în proiectele mele, ci în ale altor candidaţi.Celor învinşi, toată admiraţia mea, pentru capacitatea de competiţie de care au dat dovadă! Pornim la treabă, motivaţi de un succes la care toţi aţi fost părtaşi”.

UPDATE 4:10 Candidatul PSD Ionuț Pucheanu a câștigat alegerile pentru Primăria Galați, potrivit numărătorii paralele a voturilor efectuate de social-democrați. Dupa numărarea voturilor din 174 de secții de votare dintre cele 176 din municipiul Galați, Pucheanu a obtinut 23.213 voturi, iar principalul contracandidat, Nicusor Ciumacenco (PNL) - 21.828 de voturi.

UPDATE 22:00 Nicușor Ciumacenco (PNL) conducea în topul preferințelor cu 25%, conform IRES. Marius Stan (UNPR) avea 23% intenții de vot, iar Eugen Durbacă (ALDE) era pe aproape (21%), conform aceluiași sondaj. Conform unui exit poll obţinut de realitatea.net, Nicuşor Ciumacenco a câştigat alegerile la Galaţi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net