Revolta împotriva RCA! Se anunță protest mare

rca.jpg

protest, transportatori, tarif, RCA, aprilie
În 17 decembrie 2015, transporatorii au ieșit în stradă tot din cauza prețului mare la RCA
Citeste tot despre: 

Transportaorii vor tarife mai mici la RCA. Nu le-au obținut, astfel că amenință cu proteste mari. Aceștia au anunțat că vor ieși în stradă luna viitoare.

Patronatele din transportul rutier au decis organizarea unui amplu protest național în luna aprilie pentru diminuarea tarifelor RCA.

Au avut ieri prima întâlnire comună pentru a discuta despre eveniment și au stabilit ca dată finală 18 aprilie.

Sunt nemulțumiți de prețurile mari la polițele RCA.

”Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) susține că nu au existat majorări ale tarifelor RCA în 2015, contrar dovezilor transmise de către asociațiile patronale. Consiliul Concurenței confirmă poziția transportatorilor rutieri prin rezultatele anchetei realizate, constatând creșteri de 183% la transportul de marfă și de 226% la transportul de persoane, chiar dacă există situații frecvente cu depășiri de peste 300%. Cerem Parlamentului demiterea conducerii ASF și numirea de urgență a altei conduceri care să vină cu soluții concrete pentru diminuarea tarifelor RCA la niveluri suportabile, atât pentru transportatori, cât și pentru persoanele fizice, până la data protestului”, au transmis transportatorii.

Și anul trecut, pe 17 decembrie, aceștia s-au revoltat în stradă.

În jur de 3.000 de transportatori au protestat în Piața Victoriei, blocând circulaţia în nordul şi centrul Capitalei.

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1