Revelion în parc și pe mal de lac fără bani în București

Ultima actualizare:

    Revelionul din Parcul Titan este singurul în aer liber din București
Revelionul din Parcul Titan este singurul în aer liber din București

Vremurile în care Capitala era de revelion, plină de petreceri populare în aer liber au apus. Noaptea dintre 2015 și 2016 va fi prima în ultimii 25 de ani, în care autoritățile nu mai oferă amatorilor de distracții, o petrecere grandioasă în centrul orașului unde să sărbătorească trecerea între ani. Cei care totuși vor să petreacă în aer liber au la dispoziție Parcul Titan, unde pe malul lacului, autoritățile sectorului 3 organizează un spectacol

”Noaptea albă a dorințelor”. Așa se numește Revelionul sectorului 3. În premieră pentru o petrecere, bucureștenii își pot trimite dorințele pe noul an pe facebook/evenimente sector 3 iar cele mai interesante vor fi citite pe scenă la miezul nopții. Pe scenă vor urca pentru început artiștii populari de la Ansamblul Rapsodia Carpaţilor urmați de Silviu Biriş şi Taraful Bucureşti, condus de Marian Mirea.

Pentru iubitorii muzicii folk vor cânta Ducu Bertzi & friends (Constantin Neculae, Tavi Iacob, Irina Furdui). Vor urma apoi recitaluri ale formației Proconsul, Andra, Grasu XXL, Robin & the Backstebbers, Hara, ROA, Zoli Toth Project și Fly Project. La miezul nopții, cei prezenți vor putea admira un foc de artificii, care se dorește a fi cel mai gradios din București.

Reprezentanții Primăriei Capitalei recunosc nonșalant că au folosit banii de Revelion pentru altceva.

”Aveam banii pregătiți pentru organizarea Revelionului dar i-am dat la RADET pentru căldură. În schimb cine vrea, îi putem închiria Piața Constituției pentru a organiza petrecerea dintre ani”, anunța în urmă cu două luni, viceprimarul de la acea dată al Capitalei, Cornel Pieptea. Surprinzător, deși era vorba de doar două milioane de lei, nu au fost amatori, așa încât Piața Constituției va fi liniștită în ultima noapte din 2015.

Criza petrecerilor populare era anunțată din 2014. Acum un an, deși mai mulți edili au promis, doar mai marii Capitalei au ținut steagul sus în ceea ce privește distracția și au organizat în Piața Constituției o mare petrecere. O scenă de 260 de mp, 80 de artiști sunt datele principale ale ultimului chiolhan, organizat de Municipalitate pentru bucureșteni.

Ce petreceri de pomină au fost însă în ceilalți ani!

Cu un an înainte, în 2013, Revelionul a fost ocazia pentru edilii din cel mai mare oraș al țării, să transforme ultima zi a anului într-un adevărat carnaval. Practic tot orașul a fost conectat la distracția generală, prin petrecerile organizate de autorități în cinci locuri. Primarul de la acea dată de la sectorul 5, Daniel Marian Vanghelie a pus la cale în afară de clasica petrecere de la Romexpo încă una, în cartierul Rahova în Parcul Sebastian. Dacă la prima prețul unui bilet era modic la cealaltă s-a benchetuit gratuit. Alte petreceri au fost organizate de primarii sectoarelor 3, Robert Negoiță și 6, Rareș Mănescu în parcurile Titan și Drumul Taberei. În Piața Constituției a fost o mare petrecere care a avut drept sponsor Primăria Capitalei. În sfârșit Protv a scos și el bucureștenii în stradă în Piața Revoluției.

Așadar la revedere distracții populare, petrecerile cu ștaif și pe bani mulți au cale liberă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net