Remus Truică, executat silit pentru o datorie de 3 milioane de euro

truica.jpg

remus truica, executare silita, datorie, 3 milioane de euro, domeniu
Remus Truică are o datorie de 3 milioane de euro
Foto: Click!

Vineri a fost o zi nefericită pentru Remus Truică. Un executor judecătoresc a intrat pe proprietatea milionarului de la Snagov pentru a incepe executarea silita, in contul unor datorii bancare de peste 3 milioane de euro.

Omul de afaceri Remus Truică, şef de cabinet al fostului premier Adrian Năstase, s-a trezit vineri dimineaţa cu un expert judecătoresc, un expert tehnic şi un evaluator la poartă. Oamenii legii aveau un mandat de la un judecător pentru a intra pe proprietate. Vineri s-a demarat oficial procedura de executare silită a afaceristului în contul unui credit contractat împreună cu soţia lui cu care se află în plin proces de divorţ încă din 2008. Este vorba de 3 milioane de euro, bani pe care soţii Truică nu i-au returnat şi aşa s-a ajuns la procese şi la încuviinţări de executare silită.

Vineri, expertul judecătoresc, expertul tehnic şi evaluatorul s-au dus la proprietatea omului de afaceri pentru a face măsurători.

Remus Truica a afirmat că ar fi dispus să plătească datoria cu banii jos, însă acest lucru l-ar dezavantaja în procedura partajului cu soţia lui care se judecă în Franţa, alături de procesul de divorţ, potrivit stirileprotv.ro.

Numele lui Remus Truică este menţionat şi în cazul Microsoft. Despre el s-a spus ca ar fi strâns banii negri pentru demnitari.

Loading...

Citește și

  • Bate vântul prin conturile miliardarului Remus Truică. Nu mai are bani nici să-şi achite mobilierul de birou, dacă ne luăm după ultimul proces pierdut de omul de afaceri. E obligat acum să plătească aproape un miliard de lei vechi.

  • Are planuri de viitor măreţe, vrea să investească în energia solară, dar „uită" să-şi plătească creditele mai vechi. Omul de afaceri Remus Truică riscă să rămână fară palatul de la Snagov, din cauza unei datorii de 3 milioane de euro la bancă. Somptuoasa vilă a fost scoasă la vânzare, în timp ce miliardarul vrea să se lanseze în afaceri de un miliard de euro.