Reacția ”Regelui” la vestea că marele Cristian Țopescu a murit! Gică Hagi, în lacrimi

hagi.jpg

gica hagi rege cristian topescu suferinta
„Regele” Gică Hagi, supranumit Maradona din Carpați
foto: sport.ro

Gică Hagi a reacționat imediat când a aflat că marele Cristian Țopescu a trecut în neființă. Iar durerea ”Regelui” a fost una care abia l-a mai lăsat să își găsească cuvintele, mai ales că pe ei doi îi leagă amintiori cât se poate de plăcute, începând cu cea mai mare performanță din istoria fotbalului românesc.

Gică Hagi a reacţionat imediat la vestea care a îndoliat România! Căpitanul ”Generației de Aur” şi-a adus aminte de cuvintele care l-au purtat spre golul marcat Argentinei, la Campionatul Mondial din 1994.

cristian_topescu.jpg

cristian topescu deces elias stop cardiac
Cristian Topescu s-a stins din viata, ieri, la 81 de ani
Foto: Click!

”Romania pierde astăzi un om de o valoare imensă, un profesionist desăvârșit, un patriot. Vocea lui Cristian Țopescu va rămâne vie și inconfundabilă. Odihnește-te în pace, Cristian Țopescu!”, a scris, pe contul său de socializare, Gică Hagi.

"Un stop cardiorespirator iresuscitabil" este cauza morţii jurnalistului, după cum a anunţat Spitalul Elias prin intermediul unui comunicat. "Cristian George Ţopescu, în vârstă de 81 de ani, s-a internat marţi, 08.05.2018, la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias, în stare gravă în contextul acutizării unor afecţiuni cronice. Pe perioada internării a beneficiat de monitorizare strictă şi tratament în secţia de Terapie Intensivă. Decedează azi, 15.05.2018, ora 16, prin stop cardiorespirator iresuscitabil", au fost cuvintele care au anunțat drama.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1