Reacţia lui Dragnea, după ce Dacian Cioloş a fost desemnat premier

Ultima actualizare:

    Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a evitat, marți (10 noiembrie), să spună dacă va susține sau nu în Parlament numirea lui Dacian Cioloș ca premier.

Liderul celei mai numeroase formațiuni politice din Parlament a spus că preferă să aștepte componența echipei lui Cioloș și programul de guvernare înainte de a avea o poziție, potrivit Digi 24.

„Am avut o guvernare foarte bună, apreciată de polulație, am avut creștere economică, suntem curioși și foarte atenți” în privința echipei și a programului lui Dacian Cioloș, a spus Liviu Dragnea. „Nu pot, nu e firesc să spunem acum (n.r. poziția noastră ), avem doar un nume și un chip”, a menționat liderul PSD. Un alt aspect de care PSD este interesat înainte de a anunța dacă îl votează pe Dacian Cioloș este colaborarea acestuia cu Parlamentul, a precizat Liviu Dragnea.

El a amintit că a mers la consultările cu președintele cu un pachet de măsuri, nu numai cu o propunere de premier tehnocrat (n.r. Liviu Voinea ). Orice guvern care nu-și asumă acest pachet de măsuri va fi greu pentru PSD să-l susțină, a avertizat Liviu Dragnea. El a mai spus că România trebuie să rămână o țară stabilă și oricum, există date certe că guvernul Cioloș va avea susținere în Parlament.

Liviu Dragnea a mai spus că în situația unui guvern de tehnocrați, toată lumea este în opoziție. În ceea ce privește coaliția cu UNPR, liderul PSD este de părere că, potrivit declarațiilor lui Gabriel Oprea, ea încă există. „Să așteptăm zilele următoare să vedem cum funcționează”, a mai adăugat Liviu Dragnea.

Dacian Cioloş, noul premier desemnat de Iohannis

Dacian Cioloş (46 de ani) este premierul desemnat de preşedintele Klaus Iohannis, marţi (10 noiembrie), după consultări cu partidele parlamentare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net