Razii la două clanuri interlope pentru un dosar de tentativă de omor

index.jpg

Campionul mondial la K 1, Bogdan Stoica a fost martor la scandalul dintre interlopi
Citeste tot despre: 

Razii la două dintre cele mai puternice clanuri de interlopi din Capitală, într-un dosar pentru tentativă de omor. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti împreună cu Serviciul Grupuri Infracţionale Violente din cadrul Poliţiei Capitalei efectuează 20 de percheziţii domiciliare, inclusiv la sediile a două societăţi comerciale, urmând a fi puse în executare 26 de mandate de aducere relatează corespondentul Ştirilor Protv. Sunt chemaţi la audieri campionii mondiali la K 1, Bogdan şi Adrian Stoica şi patronul restaurantului Hanul Drumeţului, preşedintele Federaşiei Române de Lupte, Răzvan Pârcălabu, patronul restaurantului unde a avut loc ascandalul.

Descinderile au loc la clanurile Sportivilor şi Mogoş, după ce un bărbat a fost înjunghiat într-un restaurant din București.

Scandalul a pornit de la dedicaţii pentru fraţii Cămătaru. Aproximativ 20 de persoane s-au luat la bătaie în local şi în jurul acestuia, în altercaţie fiind folosite arme albe, în urma evenimentului fiind grav rănită prin înjunghiere o persoană.

Potrivit Ştirile Protv, fraţii Stoica sunt audiaţi ca martori, ei sosind după terminarea scandalului. La activităţile desfăşurate participă 10 procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi 200 de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti. Acţiunea este efectuată într-o cauză ce are ca obiect săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor, infracţiune cu privire la care, la începutul lunii februarie 2014, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a dispus începerea urmăririi penale.

Cercetările s-au efectuat cu sprijinul tehnic de specialitate al Serviciului Român de Informaţii, al Departamentului de Informaţii şi Protecţia Internă – M.A.I. şi al Direcţiei Operaţiuni Speciale – I.G.P.R, se precizează într-un comunicat

Loading...

Citește și