Razie la locuința miliardarului Ioan Neculaie

Ultima actualizare:

    Miliardarul Ioan Neculaie s-a trezit cu mascații la ușă
Miliardarul Ioan Neculaie s-a trezit cu mascații la ușă

Procurorii brașoveni fac, joi, 28 ianuarie, percheziții la clubul de fotbal FC Brașov și la locuința patronului echipei, miliardarul Ioan Neculaie. Anchetatorii caută dovezi într-un dosar de evaziune fiscală și spălare de bani cu un prejudiciu estimat la 40 de milioane de lei, scrie Mediafax.

Descinderi azi, 28 ianuarie, la clubul FC Brașov și la locuința patronului echipei, Ioan Neculaie, au loc într-un dosar de evaziune fiscală și spălare de bani cu un prejudiciu estimat la 40 de milioane de lei. Anchetatorii vor să ridice documente referitoare la activitatea clubului de fotbal, scrie Mediafax.

Ioan Neculaie este patronul fabricii de camioane Roman Brașov și al echipei FC Brașov.

În noiembrie 2012, Neculaie a fost condamnat la un an şi jumătate de închisoare cu suspendare, pentru ucidere din culpă, după ce un muncitor a murit pe platforma fabricii de camioane Roman, în martie 2008.

Și în aprilie 2011, Ioan Neculaie a fost condamnat la patru ani de închisoare cu suspendare într-un dosar de tulburare de posesie în forma participaţiei improprii, într-un caz legat de încălcarea proprietăţii omului de afaceri Ioan Olaru pe un teren din Poiana Braşov.

Miliardarul din Brașov este implicat și în dosarul ”prostituate de lux”, iar acum este anchetat pentru o evaziune de circa 10 milioane de euro.

Cine este Ioan Neculaie

Multimiliardarul Ioan Neculaie (50 de ani) provine dintr-o familie săracă din Codlea, dar cu timpul  el a intrat în topul celor mai bogați români. În 2014, averea sa era estimată la 34 -38 milioane euro, în Top 300 Capital. Pe lângă luxul afișat, în garajul lui Ioan Neculaie  stau parcate mașini în valoare de peste un milion de euro: un Rolls Royce de 450.000 de euro, un Mercedes de 140.000 de euro, un Hummer de 100.000 de euro, un Dodge Viper de 100.000 de euro, un Porsche Cayenne de 120.000 de euro, un BMW 765 de 120.000 de euro, un VW Touareg de 60.000 de euro, un VW Phantom de 80.000 de euro, un Harley de 12.000 de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net