Răspunsul lui Andrei Bădin, la acuzaţiile de luare de mită

andrei_badin.jpg

Andrei Bădin a evitat telefoanele colegilor şi ale altor jurnalişti începând de joi
Andrei Bădin a evitat telefoanele colegilor şi ale altor jurnalişti începând de joi
FOTO Facebook
Citeste tot despre: 

Jurnalistul B1 Tv, urmărit penal pentru luare de mită a postat un anunţ pe pagina sa de Facebook în care explică din punctul său de vedere ce s-a întâmplat.

Reamintim că surse judiciare au declarat pentru Gândul.info că Adrian Duicu a susţinut în faţa procurorilor DNA că i-ar fi dat prezentatorului TV Andrei Bădin, suma de 5.000 de lei, pentru a nu face o emisiune despre ministrul mediului Rovana Plumb. Aceleaşi surse au declarat că Andrei Bădin are calitatea de suspect în dosar şi ar putea şi el să fie trimis în judecată odată cu Adrian Duicu.

Andrei Bădin a postat un mesaj pe pagina sa de facebook în care explică cele întâmplate. 

"Dragi colegi și onorat public,

Îmi cer scuze că nu am răspuns apelurilor voastre telefonice. Nu am multe comentarii să fac în acest moment. Domnul Adrian Duicu, președintele suspendat al Consiliului Județean Mehedinți, în prezent arestat, a făcut o plângere penală împotriva mea în data de 13 iunie a.c și care este cercetată de DNA. Este dreptul domniei sale și trebuie analizată reclamația sa de către procurori.
Până când procurorii DNA vor decide în acest sens am decis să mă abțin de la comentarii publice. Văzând însă interesul vostru pe acest subiect am decis să vă comunic următoarele:

1. Am depus la DNA mai multe probatorii în acest caz. Procurorii DNA vor decide dacă e sau nu o întâmplare că înainte cu o zi de depunerea denunțului de către domnul Adrian Duicu un membru al Guvernului m-a amenințat în prezența mai multor martori că vor apare aceste acuzații la adresa mea.

2. Îmi rezerv dreptul de-a prezenta în acest moment toate dovezile doar procurorilor deoarece aceasta este procedură legală.

3. Pentru moment am decis împreuna cu conducerea postului suspendarea emisiunii pana la elucidarea situației pentru a nu afecta in nici un fel imaginea postului care va lupta in continuare pentru apărarea statului de drept. Avocatul meu este domnul William Brânză. Doar domnia-sa poate face comentarii publice.

4. La momentul potrivit vă voi prezenta toate detaliile cazului. Sunt sigur că vor fi extrem de interesante. Până atunci însă vă rog să înțelegeți abținerea mea de a comenta un caz care nu este finalizat.
Vă mulțumesc pentru răbdarea dumneavoastră și sper că veți înțelege că nu am în acest moment alte declarații publice de făcut",
a scris acesta pe reţeaua de socializare.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1