Raluca Turcan, în conducerea colectivă interimară la PNL

Ultima actualizare:

    Raluca Turcan (40 de ani)
Raluca Turcan (40 de ani)

În urma demisiei Alinei Gorghiu din funcția de președinte de partid, PNL urmează să ia o decizie cu privire la conducerea interimară, marți, 13 decembrie.

Hotârârea se va lua în ședința Biroului Permanent Național, însă membrii PNL au avut o discuție separată luni seară (12 decembrie). „Vom decide cine va asigura interimatul în PNL în ședința BPN de marți, discuția din această seară a fost una formală cu liderii partidului care au luat scoruri peste media pe țară. Nu s-au luat decizii”, a explicat Alina Gorghiu.

Surse din conducerea PNL, citate de Digi 24, ar fi discutat în ședință o conducere colectivă interimară a partidului. Astfel, din Biroul Permanent interimar ar urma să facă parte cei mai buni oameni din formațiunea politică, în frunte cu Raluca Turcan.

Cine este Raluca Turcan

Raluca Turcan a studiat Relații Economice Internaționale la Academia de Studii Economice. Are un masterand în Comunicare și Relații Publice și un curs postuniversitar de perfecționare în domeniul securității și apărării naționale, la Universitatea Națională de Apărare „Carol I”.

A intrat în politică în anul 2000, ocupând funcția de expert parlamentar în Senatul României, până în 2004. Din 2001 până în 2006 a activat drept cadru didactic asociat la Universitatea Transilvania Brașov și Universitatea Romano-Germană Sibiu. În februarie 2005, a devenit Președinte al Comisiei pentru Cultură, Arte, Mijloace de Informare în Masă la Camera Deputaților. A ocupat această funcție până în septembrie 2006.

Din 2004 până în 2008, Raluca Turcan a activat ca Deputat de Sibiu, și a revenit în această funcție din 2008 până în prezent. Din 2012, este Secretar al Comisiei pentru Învățământ, Știință, Tineret și Sport, la Camera Deputaților.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net