Raed Arafat, amenintat cu moartea pe Facebook. Raul Coltor i-a promis că-l va îngropa alături de un porc

raed-arafat.jpg

Raed Arafat în timpul unei intervenții televizate
Raed Arafat a declarat că nu se lasă intimidat de amenințări și jigniri

Raed Arafat este ameninţat cu moartea, pe Facebook, de un adept al teoriei conspiraţiei, pe nume Raul Coltor. Bărbatul este din județul Alba și nu crede că virusul SARS-CoV-2 există. Mai mult, omul a afirmat recent că ar fi spion și crede că militarii americani de la Deveselu sunt implicați într-o rețea de proxenetism.

Raul Coltor, mesaj pentru Raed Arafat: „ Game over zdreamţo!”

Raul Coltor a publicat postarea aseară pe Facebook, iar aceasta a fost distribuită de peste 1.500 de ori. Iată ce scria omul aseară, probabil într-unul din momentele sale de rătăcire:

mesaj-amenintare-raed-arafat-facebook.jpg

Mesaj de amenințare pe Facebook la adresa lui Raed Arafat
Mesajul prin care Raed Arafat este amenințat cu moartea a fost, între timp, șters

„În baza articolului 55 din Constituţia României, declar public: Având în vedere că Raed Arafat este condamnat la moarte în Palestina, că este terorist, şi datorită crimelor pe care le-a comis împotriva cetăţenilor români (trafic de organe Mossad), EU, Coltor Raul Nicolae, prin depunerea jurământului militar la data de 1 Decembrie 2005, am primit dreptul de a ucide în numele Ţării şi al Poporului Român! Domnule Raed Arafat! O să fiu EU acela care o să vă îngroape alături de un porc într-un mormânt de piatră!! Te somez să părăseşti acest teritoriu înainte de întâlnirea noastră! Game over zdreamţo!”.

raul-coltor.jpg

Raul Coltor, bărbatul care l-a amenințat cu moartea pe Raed Arafat
Raul Coltor este un adept al teoriilor conspirației
Sursa foto: Adevărul

Mesajul a fost, între timp, șters însă poliția face verificări în acest caz.

Raed Arafat, amenințat cu moartea: „Sunt obișnuit cu asta”

Nu este pentru prima dată când Arafat primește astfel de amenințări. „Am închis internetul acum, pe tabletă. Cum l-am deschis, curgeau mesaje de înjurături. Și nu numai înjurături, și îndemnări: pleacă de acasă. Același lucru îl pățesc toți colegii care îndrăznesc să deschidă gura și să spună ceva despre această boală”, a spus el la Digi24. „Pe mine nu mă afectează deloc, dar pe alții îi afectează. Eu, să zicem, am trecut prin destule, m-am obișnuit. Sunt, pentru unii, șocante mesajele astea. E suficient să primească câteva, s-au oprit acolo. La mine nu pot să spun decât să continue, nu am nicio problemă”, a adăugat el.

Raed Arafat, care a fost amenințat cu moartea pe Facebook de Raul Coltor, un individ care crede în teoria conspirației, ne sfătuiește să ne protejăm de virus prin păstrarea distanței fizice și sociale, prin purtarea măștii de protecție și respectarea regulilor de igienă. 

Loading...