Radu Mazăre nu a plecat singur în Madagascar! Cu cine a fugit din țară fostul edil

cliima20130430_0160_1.jpg

radu mazăre
Radu Mazăre n-a fugit singur în Madagascar

Radu Mazăre nu e singurul inculpat care a fugit în Madagascar. Alături de edilul din Constanța, ar fi plecat din țară și fostul său consilier și fost secretar de stat în Ministerul Transporturilor, Valentin Preda. Amândoi sunt judecați în cadrul aceluiași dosar.

De fapt, Valentin Preda este inculpat în mai multe dosare ale DNA, primind și ocondamnare pe fond de șase ani cu executare. Sentința definitivă urma să se pronunțe în 2018.

„Condamnă pe inculpatul Preda Răducu-Valentin la pedeapsa de 4 ani închisoare, pentru comiterea infracţiunii de divulgarea secretului care periclitează siguranţa statului. Condamnă pe acelaşi inculpat la pedeapsa de 5 ani închisoare, pentru săvârţirea infracţiunii de trafic de influenţă, în formă continuată. Condamnă pe acelaşi inculpat la pedeapsa de 3 ani închisoare, pentru comiterea infracţiunii de favorizarea infractorului. Contopeşte pedepsele închisorii, astfel că inculpatul va executa pedeapsa închisorii cea mai grea, şi anume pedeapsa de 5 ani închisoare, la care adaugă sporul de 1 an închisoare, urmând ca, în final, inculpatul să execute pedeapsa rezultantă de 6 ani închisoare“, se menționează în minuta judecătorească, conform Știri pe surse.

Loading...

Citește și

  • Radu Mazăre, fostul primar al Constanței, inculpat în 8 dosare în care este acuzat de diverse infracțiuni economice, a plecat din țară în preajma Crăciunului. Deși se afla sub control judiciar, Mazăre nu avea interdicția de a părăsi România, așa că și-a luat zborul tocmai în Madagascar. Acolo, fostul edil al Constanței și-a clădit un adevărat Paradis iar Mazăre a transmis că ar vrea să ceară azil politic, simțindu-se persecutat de justiția din România. Prejudiciul total din dosarele sale depăsește 115 milioane de euro!

  • radu mazare

    Deși este judecat într-un dosar de corupție în România, Radu Mazăre a părăsit țara de Crăciun și a plecat în Madagascar, unde deține un teren în care vrea să facă mai multe investiții. Vrea să ceară azil politic aici, pentru a se pune la adăpost de autoritățile române.