PSD-ista care a văzut coarnele diavolului în Piața Victoriei, numită secretar de stat

Ultima actualizare:

    Maria Manuela Catrina a devenit secretar de stat în Ministerul ComunicațiilorFoto: arhivă personală
Maria Manuela Catrina a devenit secretar de stat în Ministerul ComunicațiilorFoto: arhivă personală

300.000 de oameni s-au strâns duminică, 5 februarie, în Piața Victoriei din Capitală, acolo unde au protestat împotriva măsurilor luate de Guvernul Grindeanu, în special față de ordonanța 13. S-au găsit destui contestatari care să spună că manifestanții au fost plătiți, însă alții chiar au comentat semnificația pozelor făcute de la înălțime cu toată mulțimea strânsă să scandeze împotriva măsurilor Executivului.

PSD-ista Maria Manuela Catrina a avut o reacție dură. Aceasta a lăsat să se înțeleagă că vede coranele diavolului în imaginea cu sutele de mii de oameni strânși la protest. A stârnit valuri pe rețelele sociale, unde și-a publicat părerea, iar acum, Catrina a fost numită secretar de stat în Ministerul Comunicațiilor. Decizia a fost deja publicată în Monitorul Oficial și semnată de prim-ministrul Sorin Grindeanu.

„O imagine înfiorătoare! Răul vine acolo unde găsește loc. E vreme de smerenie și rugăciune. Să nu lăsăm să fie în van lecțiile de zilele astea! Astăzi (5 februarie) este duminica vameșului și a fariseului. Să ne fie primită rugăciunea! Doamn  ocrotește-ne țara! «Doi oameni s-au suit la templu să se roage: unul era fariseu, iar celălat vameș, Fariseul, stând, așa se ruga întru sine: Dumnezeule, îți mulțumesc că nu sunt ca ceilalți oameni că nu sunt ca ceilalți oameni, răpitori, nedrepți, sau ca acest vameș. Postesc de două ori săptămâna și dau zeciuiala din toate câte câștig, iar vameșul, departe stând, nu vroia nici ochii să-și ridice către cer, ci-și bătea pieptul zicând: Dumnezeule fii milostiv mie, păcătosul. Adevărat vă spun vouă ca aceasta s-a coborât mai îndreptat la casa sa, decât acela. Fiindcă oricine se înalță pe sine se va smeri, iar cel ce se smerește pe sine se va înălța» (Lc. 18, 10-14)", a scris Maria Manuela Catrina, pe pagina sa personală de Facebook.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
image
actualitate.net
image
actualitate.net