Prostituatele, luate în calcul la bugetul statului: "Le sparg botu’ dacă îmi umblă la bani!"

Ultima actualizare:

    Prostituatele vor fi luate în calcul la bugetul statului
Prostituatele vor fi luate în calcul la bugetul statului

Îşi vedeau liniştite de treabă, pe centură, când au auzit că trebuie să contribuie la prosperitatea ţării. Nu s-au speriat. Însă, au înjurat cum numai ele ştiu să o facă. Statul contează pe sumele pe care le câştigă curvele, ca să crească veniturile la buget.

Fetele erau la treabă ieri, pe centura din Tunari. Vremea rece le-a speriat clienţii. Când le-am mai spus şi noi că bugetul statului contează la anul pe munca lor, au început să blesteme şi să înjure. Ca la uşa cortului.

”Îi sparg botul cui îmi umblă la bani! Iau 30 de lei de la un client şi abia fac 200 de lei până la sfârşitul zilei. Pe ploaie, ger sau caniculă, mă chinui aici, în boscheţi. Dau pe chirie, prezervative, haine şi pantofi, pe mâncarea copilului. De unde să le dau şi lor?”, ne-a spus supărată Mihaela, de 23 ani, practicantă pe centura din Tunari.


    Sursa: PRO TV
Sursa: PRO TV

De fapt, nu le va deranja nimeni şi nici nu le va impozita veniturile. Doar că Uniunea Europeană cere României să ia în calcul şi sumele obţinute din activităţile ilegale, care sunt cheltuite în ţară.

În felul acesta, Profitul Intern Brut (PIB) ar fi mai mare. După ce au calculat că o curvă lucrează 43 de săptămâni pe ani şi are, în medie, patru clienţi pe zi, a rezultat că s-ar strange 179,3 milioane de lei (circa 37 milioane de euro). Suma este mică, în scădere faţă de anii trecuţi, semn că ”afacerea” a fost afectată de criză. În plus, autorităţile doar estimează numărul prostituatelor: între 23.000 şi 47.000 de ”profesioniste”.

"Cine îmi numără mie clienţii?"

Elena, 27 de ani, prostituată de pe  centură: „Eu stau în frig şi în ploaie ca să fac un ban, să dau la copil acasă. Statul nu ne dă nimic. Noi ce să dăm atunci?”Mădălina, 22 de ani, prostituată de pe DN1: „Să vedem cine îmi spune mie câţi clienţi am avut azi. Şi câţi bani mi-au dat. Poate o fac de plăcere şi nu pentru bani. Ia mai lăsaţi-mă!”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net