Prognoza meteo pe patru săptămâni. Vremea până la jumătatea lunii mai

broasca-verde.jpg

Prognoza meteo anunță ploi
Începutul lunii mai aduce ploi și vreme închisă
Citeste tot despre: 

ANM a emis prognoza meteo pe patru săptămâni, iar în primele două săptămâni ale intervalului. vremea se menține rece și umedă pentru această dată din calendar. Însă, începând cu data de 3 mai, vom avea parte de zile frumoase și calde normale.

Prognoza meteo pe patru săptămâni. Când scăpăm de frig

În următoarele două săptămâni, temperaturile vor fi mai scăzute decât cele obișnuite pentru această perioadă, mai ales în nord-vestul țării, și va ploua pe arii extinse. Apoi, vremea se va încălzi până va atinge la valori normale, potrivit estimărilor meteorologice pentru următoarele 4 săptămâni publicate de ANM.

Săptămâna 19-26 aprilie

În săptămâna 19-26 aprilie, temperaturile vor fi mai coborâte decât cele obișnuite pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării, mai ales în regiunile nord-vestice. Va ploua mai mult decât media ultimilor ani în regiunile nord-vestice și în extremitatea de sud și sud est a țării, dar mai puțin în sud-vest și nord-est.

Săptămâna 26 aprilie - 3 mai

În perioada 26 aprilie-3 mai, temperaturile medii vor fi ușor mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână, în jumătatea nordică a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice pentru această perioadă. Cantitățile de precipitații vor fi în general excedentare în regiunile vestice, nord-vestice și centrale, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Prognoza meteo. Săptămâna 3-10 mai

Pentru săptămâna 3-10 mai, meteorologii estimează că temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric se va situa în general în jurul celui normal pentru acest interval, în toate regiunile.

Săptămâna 10-17 mai

De asemenea, prognoza meteo pentru săptămâna 10-17 mai ne aduce valorile termice mai apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi în general deficitare în regiunile sudice, dar și local excedentare în regiunile nordice și nord-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1