Prognoza meteo. Este cod galben de vânt și precipitații până joi seară

umbrele-vant-crivat.jpg

umbrele-vant-crivat
Vremea se schimbă radical. Meteorologii ANM au emis mai multe avertizări meteo ”cod galben”
FOTO: Click!
Citeste tot despre: 

Vremea se schimbă radical. Meteorologii ANM au emis mai multe avertizări meteo ”cod galben”, valabile de astăzi, 26 februarie, până joi seară, 27 februarie. Va fi vânt puternic, ninsori la munte și ploi.

Vor fi 20 de grade astăzi, 26 februarie, în sudul țării, temperaturi mult mai mari decât ar fi firesc la această dată. Însă, vremea se schimbă radical chiar de astăzi, 26 februarie.

Este cod galben de vânt și precipitații până joi seară

  • Meteorologii ANM au emis avertizare ”cod galben” pentru zonele înalte unde vântul va suflacu viteze de 70 – 110 km/h. Avertizarea este valabilă de astăzi, 26 februarie, ora 14.00, până joi, 27 februarie, ora 21.00. Atenție! Pe parcursul zilei de vineri și noaptea de vineri spre sâmbătă (28/29 februarie) va ninge viscolit la munte.
  • O altă avertizare ”cod galben” privește județele din vestul țării, Caraș-Severin, Timiș, Arad, Bihor, Hunedoara și Alba, în după-amiaza și seara zilei de miercuri (26 februarie) vântul va avea intensificări, cu viteze cuprinse, în general, între 55 și 65 km/h.. Temporar, vor fi averse, vijelii, tunete și fulgere, posibil căderi de grindină.
  • Un alt ”cod galben” a fost emis pentru județele Mehedinți, Dolj, Olt și Teleorman, unde vântul va sufla în rafale cu 60 - 70 km/h.
  • Precipitațiile se vor extinde și în sudul țării, joi și vineri (27 și 28 februarie). Din cauza valului de aer rece, temperaturile vor coborî la 6 - 8 grade.

Citește și:

Cum se numesc vânturile care suflă în România. Legenda Crivățului

Cum va fi vremea de 1 si 8 Martie. În ce zi vom avea 20 de grade Celsius

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1