Prognoza meteo: avem un weekend călduros. Când se întorc ploile

Ultima actualizare:

    Duminică va ploua slab
Duminică va ploua slab

Vremea continuă să se încălzească, însă ne bucurăm de soare doar două zile. De duminică, meteorologii anunţă un nou val de ploi şi frig. Temperaturile vor scădea în toate regiunile.

Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), vineri, 24 aprilie, vremea va fi predominant frumoasă şi va continua să se încălzească. Cerul va fi variabil după-amiaza şi la începutul nopţii şi mai mult senin în restul intervalului.

Temperaturile maxime se vor încadra între 18 şi 23 de grade, mai coborâte în zona litoralului spre 12...13 grade, iar cele minime între 3 şi 11 grade, uşor mai scăzute în depresiuni. În Bucureşti, vremea se va menţine predominant frumoasă, iar valorile termice vor continua să crească. Cerul va fi variabil, mai mult senin în prima parte a zilei şi pe parcursul nopţii, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 20...21 de grade, iar cea minimă de 6...7 grade.

Sâmbătă, vremea va fi mai caldă decât în mod caracteristic datei, în special în sudul şi sud-estul ţării. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales după orele prânzului, când va ploua cu o probabilitate mai mare în nord şi centru, precum şi în zonele de deal şi munte şi pe arii mai restrânse în restul teritoriului. Vor fi mai ales averse, trecător însoţite de descărcări electrice, iar cantităţile de apă pot fi izolat mai însemnate.Temperaturile maxime se vor încadra între 13 şi 25 de grade, iar cele minime între 2 şi 11 grade. În Capitală, conform ANM, vremea va fi mai caldă decât în mod caracteristic datei, astfel că temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimă va fi de 7...9 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în cursul nopţii, dar probabilitatea de ploaie va fi redusă. Vântul va sufla moderat.

Duminică, 26 aprilie, vremea se va răci în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în prima parte a zilei când doar pe arii restrânse va ploua slab, cu o probabilitate mai mare în centru, nord şi est. La munte, în special pe creste, vor fi precipitaţii mixte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 şi 22 de grade, iar cele minime între 0 şi 10 grade, uşor mai scăzute în depresiuni unde vor fi condiţii de brumă. Şi în Bucureşti, vremea se va răci uşor faţă de intervalul anterior. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 21 de grade, iar cea minimă va fi de 5...7 grade.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net