«Profu’ de sex» este încă şomer

Ultima actualizare:

    Dan Vişan  a stat ieri  în sala de  judecată mai  puţin de  10 minute (foto: Dan Bistriţeanu)
Dan Vişan a stat ieri în sala de judecată mai puţin de 10 minute (foto: Dan Bistriţeanu)

Spăşit, cu privirea tristă. Aşa a aşteptat, ieri, profesorul de la "Jean Monet" pe holurile judecătoriei să înceapă procesul în care este acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu o elevă. De când a fost dat afară din liceu, Dan Vişan nu a mai muncit nici măcar o oră. Nu a dus lipsă de oferte, însă, nu s-a concretizat nimic până acum.

Dan Vişan nu a revăzut-o pe Oana Racoviţă, ci a dat ochii cu două colege de-ale acesteia, chemate ca martore în dosar.

După patru ore de aşteptare, timp în care a stat cuminte lângă de mama sa, pe o băncuţă, în faţa sălii de judecată, Dan Vişan a fost chemat de magistraţi. Nici zece minute nu a durat şedinţa, întrucât avocatul acuzării, Cristian Sârbu, a cerut instanţei amânarea audierilor.

Apărătorul Oanei Racoviţă a invocat absenţa celei de-a treia eleve chemate ca martor, susţinând că trebuie audiate concomitent.

"Nu am fost curios să mă uit la ele. Nu am avut nici o reacţie, pentru că eu m-am purtat la fel de decent cu toţi elevii mei", a declarat profesorul de sport de la "Jean Monet", la ieşire.

"Am avut mai multe oferte de muncă, dar nu pot da detalii. Sper doar să se concretizeze. Aştept să se termine totul, să iasă adevărul la iveală", a mai spus Dan Vişan.

În acelaşi timp, avocata acestuia, Paula Iacob, susţine că are o surpriză pentru adversari: pe reţelele de socializare, fata cu care Vişan a avut relaţii sexuale se recomandă ca fiind în vârstă de 19 ani, la vremea când s-a întâmplat totul.

Oana Racoviţă l-a acuzat de viol

Elevă în clasa a XII-a, Oana Racoviţă şi-a acuzat profesorul de sport de viol, după ce s-au întors dintr-o excursie la Predeal, la sfârşitul lunii octombrie 2011.

simeon stalpnicul png

După ce s-a distrat în clubul vilei în care erau cazaţi, fata, pe atunci în vârstă de 17 ani şi 11 luni, a intrat în camera profesorului, îmbrăcată sumar, iar între cei doi a avut loc un act sexual normal şi anal.

La întoarcerea în Capitală, lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată.

Eleva, însoţită de tatăl ei, un om de afaceri din Galaţi, a mers la poliţie, unde a depus o plângere pe numele lui Vişan.

Profesorul a stat în arest două luni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net