Profesorul din Botoșani acuzat că a violat o elevă de 15 ani a fost reținut

profesor_acuzat_viol.jpg

un profesor acuzat d eviol a fost retinut
Profesorul din Botoșani acuzat că a violat o elevă a fost reținut de polițiști
foto: arhiva Click!
Citeste tot despre: 

Un profesor din Botoșani acuzat că a violat o elevă de 15 ani a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. Bărbatul de 45 de ani ar fi întreținut un raport sexual cu minora prin constrângerea fizică și morală a acesteia.

Un profesor din Botoşani a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale sub acuzaţia de viol, a anunţat, joi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Maria Carp, citat de Digi 24.

Bărbatul în vârstă de 49 de ani este acuzat că pe 3 septembrie ar fi întreţinut un raport sexual normal cu o minoră de 15 ani, prin constrângerea fizică şi morală a acesteia.

„În cauză se continuă cercetările, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, sub aspectul comiterii infracţiunii de viol, iar în cursul zilei de astăzi (n.r.- joi) bărbatul va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă”, a afirmat Carp.

Incidentul ar fi avut loc la începutul lunii septembrie, într-o pădure de la marginea orașului. Se pare că totul a pornit de la faptul că adolescenta voia să se transfere la un alt liceu din localitate. Pentru că nu reușise să obțină o adeverință de la școală, mama fetei a luat legătura cu profersorul de sport, care a promis că va încerca să rezolve situația.

Bărbatul este acuzat că a luat-o pe tânără cu mașina, a dus-o la marginea orașului, unde a profitat de ea, apoi a adus-o înapoi în oraș. După trauma suferită, adolescenta a suferit o cădere psihică și beneficiază de consiliere psihologică.

„S-a închis în ea şi refuza să mai iasă din cameră şi să vorbească cu cei din jur. Vineri am mers la Direcţia pentru Protecţia Copilului şi am solicitat ajutorul specialiştilor. Acum situaţia ei s-a ameliorat considerabil”, a declarat mama fetei.

Loading...

Citește și