Primul mesaj al lui Daniel Bodnar, după ce și-a fracturat coloana într-un accident cumplit

Ultima actualizare:

    Daniel Bodnar este cunoscut pentru lupta acerbă cu hoții de lemnFoto: Facebook / Daniel Bodnar
Daniel Bodnar este cunoscut pentru lupta acerbă cu hoții de lemnFoto: Facebook / Daniel Bodnar

Activistul de mediu Daniel Bodnar a publicat pe contul său de Facebook primul mesaj după ce și-a fracturat coloana într-un accident de mașină în localitatea Sucevița. De pe patul de spital, Bodnar le-a transmis celor care îl urmăresc că are probleme la picioare, în ciuda intervenției chirurgicale la care a fost supus.

De pe patul de spital, Daniel Bodnar le-a transmis celor care îi urmăresc contul de Facebook că ar fi putut să moară în accidentul de la Suceviţa şi că este recunoscător că a rămas în viaţă. El a arătat că are probleme la picioare, cauzate de o fractură la coloană.

Chiar dacă a fost supus unei intervenţii chirurgicale la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, tânărul nu îşi simte picioarul stâng. „Vă scriu acest mesaj de pe patul spitalului! Durerile de după operaţie sunt încă foarte intense, piciorul stâng nu-l simt în mare parte, dreptul are şi el probleme, iar bazinul încă este amorţit. A fost o mare încercare, puteam să mor, dar vreau să vă spun atât: sunt binecuvântat că astăzi sunt în viaţă şi îi mulţumesc Bunului Dumnezeu pentru asta Nu ştiu cât va dura recuperarea completă a corpului meu, dar sunt încredinţat că Dumnezeu poate face oricând o mare minune şi voi putea umbla printre voi. Rugaţi-vă pentru mine şi ştiu că asta se va întâmpla pentru că avem un Dumnezeu puternic!”, a scris Daniel pe contul său de Facebook, care are aproape 100.000 de urmăritori, potrivit Adevarul.ro.

Daniel Bodnar: ”Încă am dureri mari”

Activistul le-a mulţumit tuturor celor care i-au fost alături în această perioadă grea din viaţa sa.

„Vă mulţumesc din suflet pentru miile de mesaje pe care le-aţi trimis şi rugăciunile înălţate pentru mine! Vă rog să mă iertaţi că nu reuşesc să vă răspund, dar nu pot să stau foarte mult timp pe telefon pentru că încă am dureri mari şi vreau să fiu cât mai liniştit. Vă iubesc!”, a mai scris ecologistul.

Accidentul rutier s-a produs în urmă cu o săptămână, luni noapte, în apropierea comunei Sucevița. În mașina condusă de Dani Ghinghiloschi se afla și Daniel Bodnar, cunoscutul activist de mediu din județul Suceava. Accidentul s-a produs la două ore după miezul nopţii, iar șoferul ar fi circulat cu viteză şi ar fi pierdut controlul asupra maşinii. Autoturismul a lovit un gard şi apoi s-a răsturnat într-un şanţ.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
cladiri  jpg
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net